Αποφασισμένος να γεμίσει με τατουάζ το σώμα του δηλώνει ο Δημήτρης Αλεξάνδρου
Δημοσιεύτηκε 27-08-2014 στις 12:20Προβολές: 1478Αλεξάνδρου τατουάζ

Μεγάλος λάτρης των τατουάζ δηλώνει το μοντέλο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ο οποίος εκτός των άλλων φαίνεται το τελευταίο διάστημα ότι μάλλον βρίσκεται το απόγειο της καριέρας του και της δημοσιότητας. Μάλιστα ο ίδιος δήλωσε ότι έχει σκοπό να καλύψει ολόκληρο το σώμα του, από το λαιμό και κάτω με τατουάζ, ώστε να φαίνεται κάποια στιγμή μόνο το πρόσωπό του.

Το νεαρό μοντέλο αναγνωρίζει ότι η εξωτερική του εμφάνισή του έχει ανοίξει πάρα πολλούς επαγγελματικούς δρόμους τα τελευταία χρόνια. Μάλιστα αναφέρει τη εμφάνισή του ως δώρο θεού που δόθηκε στον ίδιο απλόχερα, αναγνωρίζοντας όμως παράλληλα ότι αυτό είναι κάτι το οποίο αλλάζει με την πάροδο του χρόνου.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου σε δηλώσεις του στο «Πρώτο Θέμα» τόνισε ότι κάνει πάντα αυτό που του αρέσει και το οποίο όμως όπως όλα δείχνουν φαίνεται να αρέσει τελικά και στους υπόλοιπους.

Ερωτώμενος σχετικά με τα τατουάζ που έχει στο σώμα του, ο Δημήτρης απάντησε ότι θα ήθελε πολύ να γεμίσει με tattoo ολόκληρο το σώμα του σταδιακά από το λαιμό και κάτω ώστε να φαίνεται μόνο το πρόσωπό του.

Τέλος, αναφορικά πάντα με την εξωτερική του εμφάνιση, απάντησε ότι θα ξύριζε κάποια στιγμή υα μούσια του και πως δεν έχει κάποια συναισθηματική δέσμευση με αυτά, απλά τα τελευταία 4-5 χρόνια του αρέσουν πάρα πολύ, αναφέροντας παράλληλα ότι δεν κοιτιέται με τις ώρες στον καθρέπτη προκειμένου να βρει τι άλλο θα μπορούσε να του πηγαίνει. Αυτή τη στιγμή του αρέσει ο εαυτός του ακριβώς όπως είναι.

Αλεξάνδρου τατουάζ

Αλεξάνδρου τατουάζ

 

 

 

)

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα