Με νέο look με ένα τεράστιο tribal tattoo στο κεφάλι έκανε την εμφάνισή του ο Βαλάντης
Δημοσιεύτηκε 29-08-2014 στις 13:19Προβολές: 1386Βαλαντης Ρεμος τατουαζ

Εντυπωσιάζει το νέο look του τραγουδιστή Βαλάντη, ο οποίος έκανε πριν λίγες ημέρες την εμφάνισή του με ένα μεγάλο τατουάζ στο κεφάλι του σε νυχτερινό μαγαζί όπου εμφανίζεται αυτή την περίοδο.

Ο Βαλάντης πραγματοποιεί εμφανίσεις στο νυχτερινό κέντρο Live Arena στο νησί της Ρόδου, απ’ όπου άλλωστε είναι και η καταγωγή του. Πριν λίγες ημέρες ο φωτογραφικός φακός τον έπιασε να κάνει την εμφάνισή του με ξυρισμένο κεφάλι και ένα πολύ μεγάλο τατουάζ με σχέδιο tribal, το οποίο καλύπτει μεγάλο μέρος του κρανίου του, σχεδόν το μισό του κεφάλι.

Στο ίδιο μαγαζί βρέθηκε σαν πελάτης ο Αντώνης Ρέμος, ο οποίος έκλεισε πρώτο τραπέζι πίστα για να απολαύσει το πρόγραμμα. Όταν ο Βαλάντης βγήκε στην πίστα και αντιλήφθηκε την παρουσία του συναδέλφου του, φρόντισε να κατέβει από το πάλκο και να κάτσει για λίγη ώρα μαζί με τον Αντώνη Ρέμο. Στη συνέχεια οι δύο τραγουδιστές ερμήνευσαν παρέα κάποια κομμάτια, αποσπώντας ένα θερμό χειροκρότημα από τους υπόλοιπους πελάτες στο Live Arena.

Βαλαντης Ρεμος τατουαζ

Βαλαντης Ρεμος τατουαζ

)

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα