Το παγκόσμιο ρεκόρ piercing για τις μεγαλύτερες τρύπες στα αφτιά, χωρίς επέμβαση
Δημοσιεύτηκε 03-09-2014 στις 13:25Προβολές: 1408ρεκορ γκίνες piercing

Στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες έχει τη χαρά να βλέπει γραμμένο το όνομά του ένας Χαβανέζος, στην κατηγορία του ρεκόρ για τις μεγαλύτερες τρύπες στα αφτιά, χωρίς χειρουργική επέμβαση.

Πρόκειται για τον Kala Kaiwi, ο οποίος εκτός των άλλων είναι και καλλιτέχνης tattoo στη Χαβάη όπου ζει και εργάζεται. Ο Kala Kaiwi βρέθηκε πρόσφατα στην ιταλική πόλη του Μιλάνο προκειμένου να παραλάβει ο ίδιος το βραβείο Γκίνες που κατέκτησε.

Οι τρύπες στα αφτιά του Χαβανέζου άνδρα είναι οι μεγαλύτερες σε μέγεθος που έχουν καταγραφεί επίσημα σε όλο τον κόσμο και είναι τέτοιου μεγέθους που μπορεί να χωρέσει ανάμεσά τους ακόμη και ολόκληρο ανθρώπινο χέρι.

Ο Kala Kaiwi πέρα από τα piercing στα αυτιά του διαθέτει και άλλες τροποποιήσεις στο σώμα του. Πιο συγκεκριμένα, διαθέτει εμφυτεύματα στο μέτωπό του και πάμπολλα body piercings σε ολόκληρο το σώμα του. Ως tattoo artist φυσικά είναι λογικό να αγαπά και τα τατουάζ, πράγμα που σημαίνει ότι έχει φροντίσει να «χτυπήσει» ο ίδιος και άλλοι καλλιτέχνες δεκάδες τατουάζ στο σώμα και στο πρόσωπο.

ρεκορ γκίνες piercing

ρεκορ γκίνες piercing

)

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα