Άλλαξε το όνομά του και έκανε ένα τεράστιο τατουάζ στο μέτωπό του για να δείξει την αγάπη του για την Γιουνάιτεντ
Δημοσιεύτηκε 04-09-2014 στις 13:33Προβολές: 1375manchester united tattoo

Φανατικός οπαδός της Manchester United δηλώνει ένας 50χρονος Βούλγαρος οικοδόμος, ο οποίος πλέον έχει το όνομα της αγαπημένης του ομάδας και ένα τεράστιο τατουάζ με το σήμα της στο κούτελό του.

Ο Zdravkov Levidzhov που πλέον ονομάζεται Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δείχνει σίγουρα να έχει πάρει πολύ σοβαρά το θέμα. Μάλιστα χρειάστηκε δέκα χρόνια δικαστικών διαμαχών έως ότου καταφέρει τελικά να πείσει τη δικαιοσύνη της χώρας του να του επιτρέψει να πάρει το όνομα της αγγλικής ομάδας. Όμως δεν σταμάτησε εκεί όταν τα κατάφερε, καθώς στη συνέχεια επέλεξε να «χτυπήσει» σε τατουάζ το σήμα των «κόκκινων διαβόλων», αλλά και να το χρησιμοποιεί όπως λέει σαν ένα είδους ταυτότητα.

Φυσικά ως φανατικός οπαδός δεν θα μπορούσε να διαλέξει κάποιο διακριτικό σημείο για το τατουάζ, αλλά το ίδιο του το μέτωπο! Όπως αναφέρει ο Μάντσεστερ, ο οποίος ζει με τη μητέρα του και το κατοικίδιό του στην πόλη Svishtov, ο κόσμος δεν γελά όταν τον βλέπει με το τεράστιο τατουάζ στο μέτωπο, αλλά τον κοιτά με θαυμασμό. Εκείνος βέβαια δηλώνει περήφανος και δεν μετανιώνει που έκανε το τατουάζ τελικά στο μέτωπο, παρότι αρχικά σκεφτόταν να το κάνει στο μπράτσο του, αναφέροντας ότι αναθεώρησε τη σκέψη του αυτή γιατί το τατουάζ δεν θα είχε την ίδια «βαρύτητα».

 

Όχι μόνο το τατουάζ

Πέρα από το όνομα και το τατουάζ, ο φανατικός Βούλγαρος οπαδός προσπαθεί να δείχνει την αγάπη του για τη Γιουνάιτεντ όποτε αυτό είναι εφικτό. Για τον λόγο αυτό έχει ονομάσει και τη γάτα του Ντέιβιντ Μπέκαμ, ενώ όλα τα διακοσμητικά στο δωμάτιό του είναι φυσικά στα χρώματα της αγγλικής ομάδας.

Ο ίδιος επισημαίνει ότι παρόλη την αγάπη του δυστυχώς δεν έχει καταφέρει να βρεθεί στο γήπεδος της Γιουνάιτεντ, το θρυλικό «Όλντ Τράφορντ» περισσότερες από μια φορές λόγω οικονομικής κατάστασης, καθώς την πρώτη φορά που το έπραξε χρειάστηκε περισσότερα από τρία χρόνια προκειμένου να μαζέψει τα έξοδα του ταξιδιού.

manchester united tattoo

)

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα