Τατουάζ στο σώμα τους κάνουν οπαδοί της Λίβερπουλ την υπογραφή του Τζέραρντ
Δημοσιεύτηκε 06-09-2014 στις 12:18Προβολές: 1391gerrard tattoo

Το ότι ορισμένοι οπαδοί ομάδων σε όλο τον κόσμο πολλές φορές υπερβάλλουν προκειμένου να εκδηλώσουν την αγάπη τους για την ομάδα που υποστηρίζουν ή συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές το γνωρίζουμε. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά οπαδών της Λίβερπουλ που χτύπησαν στο σώμα τους τατουάζ με την υπογραφή του Στίβεν Τζέραρντ.

Είναι γνωστό άλλωστε ότι ο Στίβεν Τζέραρντ λατρεύεται αυτή τη στιγμή περισσότερο και από Θεός από αρκετούς οπαδούς της αγγλικής ομάδας. Απόδειξη για αυτό το γεγονός αποτελεί αναμφίβολα το τατουάζ που «χτύπησαν» όχι ένας, ούτε δύο, αλλά τρεις φίλοι και φανατικοί οπαδοί των «κόκκινων», με την υπογραφή του αγαπημένου αρχηγού της ποδοσφαιρικής ομάδας της Λίβερπουλ. 

Οι τρεις άνδρες φρόντισαν ο διεθνής ποδοσφαιριστής να υπογράψει με στυλό στο μπράτσο τους και στη συνέχεια έσπευσαν σε ένα τοπικό tattoo studio προκειμένου ο καλλιτέχνης του καταστήματος να αποτυπώσει για πάντα στο σώμα τους την υπογραφή του Στιβ, μαζί με τα υπόλοιπα σχέδια που έχουν εδώ και χρόνια πάνω τους. Ωστόσο οι Άγγλοι οπαδοί δεν σταμάτησαν εκεί. Αμέσως μετά τα τατουάζ φρόντισαν να συναντήσουν το ίνδαλμα της ομάδας τους από κοντά και να του δείξουν το τατουάζ που έκαναν προς τιμή του.

Σίγουρα ο Στιβ Τζέραρντ θα αισθάνεται πολύ όμορφα όταν βλέπει πόσο τον αγαπούν οι οπαδοί της ομάδα του και τι είναι διατεθειμένοι να κάνουν για χάρη του.


)

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα