Γεννητικά όργανα με τατουάζ από το χέρι του αποκτά Βρετανός
Δημοσιεύτηκε 06-09-2014 στις 20:59Προβολές: 1447τατουάζ στο πέος

Σε διαδικασία αλλαγής φύλου αναμένεται να υποβληθεί Βρετανός DJ που γεννήθηκε γυναίκα αλλά προχωρά τα τελευταία χρόνια στο «χτίσιμο» του ανδρισμού του. Επόμενο βήμα η δημιουργία από τους γιατρούς γεννητικών οργάνων με τη λήψη δέρματος από το χέρι του, όπου υπάρχει ένα tribal tattoo.

O Billy Joe-Newington γεννήθηκε γυναίκα, αλλά από πολύ νεαρή ηλικία θεωρούσε τον εαυτό του άνδρα. Έτσι εδώ και δύο χρόνια, από την ηλικία των 23 ετών, έχει ξεκινήσει αγωγή με τη λήψη ανδρικών ορμονών, σε μια δύσκολη διαδικασία που περιέλαβε πριν από λίγους μήνες ακόμη και διπλή μαστεκτομή. Το μόνο που του απομένει τώρα είναι η κατασκευή από τους γιατρούς ανδρικών γεννητικών οργάνων, προκειμένου ο Billy-Joe να αισθανθεί για πρώτη φορά ολοκληρωμένος άνδρας.

Το πρόβλημα είναι ότι η συγκεκριμένη χειρουργική επέμβαση πραγματοποιείται με τη λήψη δέρματος από την περιοχή του πήχη του χεριού, όπου κατά βάση το δέρμα είναι σχετικά άτριχο και πιο λείο και ομαλό.

Ωστόσο, στην περίπτωση του Billy-Joe η λήψη του δέρματος πρέπει να γίνει από το αριστερό του χέρι, καθώς είναι δεξιόχειρας και πάντα σε αντίστοιχες διαδικασίες υπάρχει υψηλός κίνδυνος να προκληθεί μόνιμη παράλυση στο χέρι.

Από την άλλη πλευρά, το να πάρουν οι γιατροί δέρμα από το αριστερό του χέρι σημαίνει ότι αυτό θα είναι ήδη «διακοσμημένο», καθώς στο συγκεκριμένο σημείο ο Billy-Joe έχει εδώ και μερικά χρόνια ένα tribal tattoo. Με άλλα λόγια, θέλει δεν θέλει το νέο μέλος του σώματός του θα έρθει ήδη με έτοιμο το τατουάζ πάνω του…

Το γεγονός αυτό φαίνεται να αρέσει ιδιαίτερα πάντως στην αρραβωνιαστικιά του 25χρονου, που είναι ενθουσιασμένη από το γεγονός ότι ο σύντροφός της θα γίνει επιτέλους αυτό που πάντα ονειρευόταν.

Ο ίδιος δηλώνει αρκετά ανυπόμονος, αλλά συνάμα και νευρικός όσο πλησιάζει η ώρα της επέμβασης. Όμως το γεγονός ότι θα αποκτήσει το πολυπόθητο μέλος που του λείπει, το οποίο μάλιστα θα είναι και λειτουργικό όσον αφορά το σεξ, τον χαροποιεί και του δίνει κουράγιο. Το μόνο που δεν θα μπορέσει ποτέ να κάνει ως άνδρας, αναφέρουν οι γιατροί, είναι να γίνει βιολογικός πατέρας.

)

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα