Το τατουάζ του Νέλσον Βαλντές που έκανε έξω φρενών τη σύζυγό του
Δημοσιεύτηκε 07-09-2014 στις 13:41Προβολές: 1401valdez τατουάζ

Μπορεί να μην έκατσε μεγάλο διάστημα τελικά στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό, ωστόσο ένα από τα αρκετά πράγματα που του συνέβησαν και που έχει να θυμάται από την παραμονή του στη χώρα μας ήταν ένας επικός καυγάς με τη γυναίκα του, αναφορικά με ένα τατουάζ που έκανε ο ποδοσφαιριστής στο σώμα του.

Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής που πλέον μεταγράφηκε και θα αγωνίζεται την τρέχουσα περίοδο στη γερμανική Άιντραχτ Φρανκφούρτης αγωνίστηκε πέρυσι, κατά το δεύτερο μισό της περιόδου στην ομάδα του Ολυμπιακού.

Μια από τις πιο έντονες αναμνήσεις του κατά τη διάρκεια του συγκεκριμένου διαστήματος, όπως ανέφερε ο ίδιος στον γερμανικό Τύπο, ήταν ένας μεγάλος καυγάς με τη σύζυγό του, με αφορμή ένα μεγάλο τατουάζ που χτύπησε στα πλευρά του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Περουβιανός ποδοσφαιριστής «χτύπησε» ένα τεράστιο λιοντάρι στα πλευρά του, προσωποποιώντας με αυτό τον τρόπο το παρατσούκλι του που είναι το λιοντάρι «Γκουαρανί». Η διαδικασία διήρκεσε περίπου πέντε ώρες και όπως εξήγησε ο Βαλντές, επιθυμούσε πάντα να κάνει ένα τατουάζ αυτού του είδους πάνω του, καθώς όπως αναφέρει, βλέπει τον εαυτό του ως λιοντάρι.


Η αντίδραση της συζύγου όταν είδε το τατουάζ

Η σύζυγος πάντως του ποδοσφαιριστή δεν φαίνεται να είχε την ίδια άποψη για το τατουάζ. Καταρχήν όπως αποδείχθηκε, ο Βαλντές δεν την είχε ενημερώσει καθόλου για τα σχέδιά του αναφορικά με αυτό και όταν μετά από λίγο καιρό της έδειξε το νέο του απόκτημα, την άφησε άφωνη και σταδιακά την εξαγρίωσε.

Η Μαρτίνκα έλειπε την προηγούμενη περίοδο στο σπίτι της στη Μαγιόρκα και όταν τελικά μετά από καιρό συνάντησε το σύζυγό της και τον ρώτησε τη έκανε τελευταία, έμαθε και είδε με τα μάτια της το τατουάζ. Όπως ανέφερε ο ποδοσφαιριστής, η σύζυγός του αναστατώθηκε πάρα πολύ και μάλλον το μεγαλύτερό της πρόβλημα, πέρα ίσως ότι ο Βαλντές δεν της είχε αναφέρει τίποτα για τις προθέσεις του, ήταν ότι το τατουάζ ήταν πολύ μεγάλο σε μέγεθος.

Αυτό το παραδέχθηκε βέβαια και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, τονίζοντας συγκεκριμένα ότι: «το παραδέχομαι, το τατουάζ βγήκε τελικά λίγο μεγαλύτερο απ’ ότι περίμενα»…

Ποιος είδε λοιπόν τη Μαρτίνκα και δεν τη φοβήθηκε…

valdez τατουάζ

 

)

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα