Τα νέα τατουάζ της πορνοστάρ Μαρίας Αλεξάνδρου
Δημοσιεύτηκε 08-09-2014 στις 13:43Προβολές: 1453Μαρία Αλεξάνδρου τατουάζ

Τα νέα της τατουάζ παρουσίασε στο φωτογραφικό φακό η πρωταγωνίστρια του ενήλικου κινηματογράφου Μαρία Αλεξάνδρου, κατά την παραμονή της για διακοπές, που άλλου; … Στο όμορφο νησί της Μυκόνου.

Τα τελευταία της αποκτήματα, τα τατουάζ που χτύπησε στα χέρια της πρόσφατα παρουσίασε η Μαρία Αλεξάνδρου από τη Μύκονο όπου πέρασε φέτος το μεγαλύτερο μέρος των καλοκαιρινών της διακοπών. Πιο συγκεκριμένα, στο δεξί εσωτερικό του χεριού της Μαρίας υπάρχει η φράση: «Ότι δεν με σκοτώνει με κάνει πιο δυνατό!!!», με καλλιγραφική γραμματοσειρά, ενώ αντίστοιχα στο αριστερό χέρι υπάρχει «χτυπημένο» ένα μαχαίρι, μαζί με το όνομα Δέσποινα, γραμμένο με λατινικούς χαρακτήρες («despoina»).

Η Μαρία δηλώνει μεγάλη fan των τατουάζ, κάτι που άλλωστε είναι εμφανές από τα διάφορα σχέδια που η ίδια διαθέτει στο σώμα της. Τα πιο ευδιάκριτα από αυτά είναι σίγουρα η λέξη “Adam” στο σημείο πάνω από το στήθος της και η κορδέλα που υπάρχει κατά μήκος ολόκληρης της πλάτης της.

Μαρία Αλεξάνδρου τατουάζ

Μαρία Αλεξάνδρου τατουάζ

Μαρία Αλεξάνδρου τατουάζ

)

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα