Ο άνθρωπος "σκάκι" στο διεθνές tattoo convention της Λίμα
Δημοσιεύτηκε 09-09-2014 στις 12:57Προβολές: 1397tattoo chess

Η κεντρική ατραξιόν του διεθνούς Tattoo Convention που πραγματοποιήθηκε στις αρχές Σεπτεμβρίου ήταν ένας άντρα με τατουάζ σκακιού σε όλο του το σώμα, που αυτοαποκαλείται “Chess”.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην πρωτεύουσα Λίμα του Περού στις 4-6 Σεπτεμβρίου και ανάμεσα στους 80 ντόπιους artists βρέθηκαν επίσης άλλοι 20 ξένοι. Ωστόσο o άνθρωπος-σκάκι “Chess”, έκλεψε με την ιδιαίτερη εμφάνισή του τις εντυπώσεις και τα βλέμματα των επισκεπτών.

Πρόκειται για τον σαραντάχρονο Matt Gone, ο οποίος έχει μετατρέψει το δέρμα του σε σκακιέρα, συμπεριλαμβανομένων και των ματιών του, τα οποία έχει βάψει με κόκκινη μελάνη. Όπως αναφέρει ο Matt ή “Chess”, έχει συνεργαστεί με 80 διαφορετικούς Αμερικανούς tattoo artists προκειμένου να καταφέρει να ολοκληρώσει το τατουάζ του.

Ο ίδιος εξηγεί ότι μόνο στις παλάμες και στις πατούσες του δεν έχει «χτυπήσει» τατουάζ, καθώς στα συγκεκριμένα σημεία είναι δύσκολο να διατηρηθεί το σχέδιο, ωστόσο έχει καλύψει όλο το υπόλοιπο σώμα του, μαζί με τα γεννητικά του όργανα.

tattoo chess


Το tattoo convention

Αρκετά μεγάλη επιτυχία είχε το convention του Περού. Πέρα από τον “Chess” υπήρξαν και άλλες περιπτώσεις παρεμβάσεων στο σώμα. Παρόμοιες περιπτώσεις είναι εκείνες του Ουρουγουανού Victor Peralta και της συζύγου του Gaby, οι οποίοι έχουν καλύψει με τατουάζ περισσότερο από 99% του δέρματος, ενώ έχουν και μεταλλικά ενθέματα στο στήθος και στα χέρια, διχοτομημένες γλώσσες και ένα κίτρινο και πράσινο μάτι.

Το ζεύγος κατέχει το ρεκόρ Γκίνες για το ζεύγος με τις περισσότερες σωματικές τροποποιήσεις. Είναι επίσης κάτοχοι δύο tattoo studio στην Ουρουγουάη και ιδιαίτερα γνωστοί σε όλη τη Λατινική Αμερική, την οποία επισκέπτονται συνέχεια από χώρα σε χώρα και από tattoo convention σε tattoo convention.

Όπως αναφέρει ο Victor Peralta, από 11 χρονών παιδί απέκτησε το πρώτο του τατουάζ που ήταν ένα λουλούδι. Σήμερα δηλώνει μοναδικός και παράλληλα ότι είναι ιδιαίτερα περήφανος για τα ενθέματα σιλικόνης στο μέτωπο και στα χέρια του.

 

Victor Peralta tattoo

)

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα