Αληθοφανή τατουάζ σε γυναίκες με μαστεκτομή
Δημοσιεύτηκε 11-09-2014 στις 14:56Προβολές: 1374mayers breast tattoo

Εξειδίκευση στα τρισδιάστατα τατουάζ θηλών έχει ένας Αμερικανός tattoo artist, φέρνοντας πίσω το χαμόγελο στα χείλη εκατοντάδων γυναικών που έχουν υποστεί τη διαδικασία της μαστεκτομής.

Ο Vincent «Vinnie» Myers είναι πραγματικά εξαιρετικός στη δουλειά του, μια δουλειά που πολύ δύσκολα μπορούν να κάνουν ακόμη και πολύ έμπειροι πλαστικοί χειρουργοί σε περιπτώσεις γυναικών που έχουν υποστεί μαστεκτομή και που επιθυμούν να νιώσουν και πάλι κανονικές, ολοκληρωμένες γυναίκες.

Μάλιστα χαριτολογώντας ο Vinnie αναφέρει στις πελάτισσές του ότι αφού επουλωθεί λίγες μέρες το τατουάζ τους, μπορούν εύκολα να νικήσουν με αξιώσεις σε διαγωνισμό βρεγμένου t-shirt.

Ο Vinnie Mayers είναι ο ιδιοκτήτης ενός μικρού tattoo studio στην πόλη Finkburg των Η.Π.Α., η οποία απέχει περίπου μισή ώρα από τη Βαλτιμόρη. Στο στούντιό του ο καλλιτέχνης «χτυπά» ιδιαίτερα αληθοφανή τατουάζ θηλών, μαζί με το στρογγυλό δαχτυλίδι γύρω τους, σε γυναίκες με μαστεκτομή.

Ο ίδιος αναφέρει ότι δίχως υπερβολές υπολογίζει ότι έχει πραγματοποιήσει τη συγκεκριμένη διαδικασία σε πάνω από 3.000 γυναίκες που επέζησαν από τον καρκίνο του μαστού. Μάλιστα είναι πολλές οι περιπτώσεις χειρουργών υψηλού επιπέδου, οι οποίοι συστήνουν στις πελάτισσές τους να επισκεφτούν τον Mayers.

O Mayers θεωρεί πως είναι πολύ τυχερός που κάνει αυτή τη δουλειά, καθώς τονίζει ότι το αποτέλεσμα τον επιβραβεύει πολύ περισσότερο απ’ ότι άλλο έχει κάνει μέχρι σήμερα. Σε ηλικία 49 ετών έχει αφιερώσει όλη την τελευταία δεκαετία στο συγκεκριμένο είδος τατουάζ, ενώ ως tattoo artist έχει εργαστεί για περισσότερα από 28 χρόνια.

Όπως αναφέρει, όταν ολοκληρωθεί ένα τατουάζ και οι γυναίκες βλέπουν το τελικό αποτέλεσμα συγκινούνται έντονα συνειδητοποιώντας ότι η περιπέτεια της υγείας τους τελειώνει σε εκείνο το σημείο.

mayers breast tattoo

Από νοσοκόμος, tattoo artist

Ο Mayers ασχολήθηκε με την τέχνη του τατουάζ ήδη από τη δεκαετία του ’80. Την περίοδο εκείνη υπηρετούσε στον αμερικανικό στρατό ως νοσοκόμος στη Νότια Κορέα. Περίπου 20 χρόνια αργότερα, το 2001, ένας φίλος του ζήτησε να «χτυπήσει» τατουάζ σε γυναίκες ασθενείς, μετά από επεμβατικές εγχειρίσεις στο στήθος.

Στην Αμερική είναι αρκετά τα νοσοκομεία που προσφέρουν τατουάζ θηλών μετά από μαστεκτομή, ωστόσο ο Mayers αναφέρει ότι η διαδικασία πραγματοποιείται τις περισσότερες φορές από νοσοκόμες χωρίς ιδιαίτερη εκπαίδευση. Ο ίδιος χρειάζεται περίπου δύο ώρες για κάθε ασθενή-πελάτη. Μέσα στον χρόνο αυτό καλείται να ολοκληρώσει το έργο του αφού πρώτα καθορίσει το χρώμα και το μέγεθος της θηλής και της γύρω περιοχής. Τα τελικά αποτελέσματα είναι πραγματικά εντυπωσιακά.

mayers breast tattoo


 

)

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα