Το νέο tattoo στο «επίμαχο σημείο» της Αγγελικής Ηλιάδη
Δημοσιεύτηκε 12-09-2014 στις 12:47Προβολές: 2564Αγγελική Ηλιάδη τατουάζ

Είναι γνωστό ότι η Αγγελική Ηλιάδη εκτός από το τραγούδι αγαπά πολύ και τα τατουάζ, πράγμα που επιβεβαιώνεται άλλωστε από το πιο πρόσφατο απόκτημά της, πάνω από το «επίμαχο σημείο» της.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια παρουσίασε το νέο της τατουάζ στους φίλους και θαυμαστές της στην κοινωνική ιστοσελίδα Instagram, το οποίο είναι μονόχρωμο και παρουσιάζει το κεφάλι ενός δαίμονα, το οποίο πλαισιώνεται με φτερά, οριζόντια στις δύο πλευρές του. Ένα απλό «καλημέρα» είναι η μόνη φράση που συνόδεψε τη φωτογραφία.

Πέρα από το σχέδιο πάντως, το οποίο είναι εμφανές στο μεγαλύτερο τμήμα του, καθώς η Αγγελική Ηλιάδη φωτογραφήθηκε με μαγιό, φαίνεται επίσης το όμορφο σώμα της, το οποίο δεν προδίδει σε τίποτα ότι μόλις πριν από λίγο καιρό η τραγουδίστρια ήταν ακόμη έγκυος.

Η τραγουδίστρια έχει αποκαλύψει σε συνέντευξή της στο παρελθόν ότι «χτύπησε» το πρώτο της τατουάζ σε ηλικία 18 ετών στον Τζίμη στην Πλάκα και πως συνολικά έχει 8 τατουάζ στο σώμα της. Όπως ανέφερε επίσης, το πιο «πονηρό» από αυτά έχει ένα μήνυμα σεξουαλικού περιεχομένου.

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα