Διαβάστε το 9o τεύχος του GreekTattoo Magazine (Σεπτέμβριος 2014) δωρεάν!
Δημοσιεύτηκε 15-09-2014 στις 18:10Προβολές: 1346Φίλοι του tattoo και του piercing, με μεγάλη μας χαρά σας ανακοινώνουμε την κυκλοφορία του νέου μας ηλεκτρονικού τεύχους του GreekTattoo Magazine.

Διαβάζετε το τεύχος Σεπτεμβρίου του online περιοδικού, με τα ενδιαφέροντα άρθρα και τις ειδήσεις που ετοίμασε για εσάς η ομάδα του tattoostudios.gr και του GreekTattoo Magazine.

Αυτό το μήνα καθυστερήσαμε λίγες ημέρες την έκδοση του περιοδικού, αλλά λόγω διακοπών «ξεκλέψαμε» κι εμείς μια εβδομάδα διακοπών, πράγμα που ελπίζουμε να μας συγχωρήσετε.

Στο τεύχος Σεπτεμβρίου σας παρουσιάζουμε τη συνέντευξη της Ειρήνης Γαλάτη, tattoo artist και ιδιοκτήτρια του Skindiggers Lounge στο Ρέθυμνο της Κρήτης, μαζί με μια ενδιαφέρουσα επίσης παρουσίαση του στούντιο. Παράλληλα δημοσιεύουμε φωτορεπορτάζ και από το διεθνές tattoo convention του Burgas στη Βουλγαρία, αλλά και πολλά ακόμη αξιόλογα άρθρα, κουτσομπολιά και νέα από τον ελληνικό και διεθνή χώρο, που σχετίζονται με το tattoo και το piercing.

Από τον επόμενο μήνα υποσχόμαστε πολύ περισσότερες συνεντεύξεις και παρουσιάσεις καλλιτεχνών και στούντιο σε όλη τη χώρα, μαζί με νέες στήλες και περαιτέρω εμπλουτισμό της ύλης μας.

Περιμένουμε πάντα τις παρατηρήσεις και τις προτάσεις σας. Μην διστάσετε να μας ενοχλήσετε για οποιαδήποτε πληροφορία ή συνεργασία.

Καλό διάβασμα.

 

Η ομάδα του tattoostudios.gr

 

 

Διαβάστε το τεύχος Σεπτεμβρίου 2014 του GreekTattoo online πατώντας εδώ!

Κατεβάστε το τεύχος σε μορφή εγγράφου .pdf στον υπολογιστή, το tablet ή το κινητό σας

 

GreekTattoo Magazine issue 9 - September 2014


)

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα