Το τατουάζ του Νεϊμάρ με αφορμή τον τραυματισμό του
Δημοσιεύτηκε 16-09-2014 στις 14:24Προβολές: 1413Neymar tattoo

Το τελευταίο του τατουάζ στο λαιμό, που αναφέρεται στον σοβαρό τραυματισμό του στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, παρουσίασε και «επίσημα» στους θαυμαστές του στο Instagram ο Νεϊμάρ, παρότι έχει γίνει αντιληπτό εδώ και αρκετές εβδομάδες.

Πρόκειται για μια φράση, την οποία επέλεξε για το λαιμό του ο διεθνής ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα. Η φράση είναι στη μητρική του γλώσσα, στα πορτογαλικά και αναφέρει: «Tudo Passa», που μεταφράζεται στα ελληνικά σε «Όλα περνάνε», θέλοντας να δείξει πως περνά ο καιρός στη ζωή του κάθε ανθρώπου.

Ο ποδοσφαιριστής μάλιστα φρόντισε να συνοδέψει τη φωτογραφία του νέου τατουάζ και με ένα μήνυμα, το οποίο αναφέρει:

«Είναι πραγματικά απίστευτο το πόσο γρήγορα περνά ο καιρός. Ο χρόνος που αφιερώνεις στην οικογένεια και στους φίλους σου, ακόμη και η δυσκολότερη στιγμή, η οποία μπορεί να φαίνεται ότι θα κρατήσει μια αιωνιότητα και αυτή τελειώνει! Για τον λόγο αυτόν φρόντισε να το κάνεις όσο το δυνατόν καλύτερα. Ώστε να μην μετανιώσεις ποτέ για τίποτα, απόλαυσε τη ζωή, που αξίζει τη χαρά μας όλες τις ημέρες».

Δεν περιμέναμε πραγματικά ότι ο Νεϊμάρ θα μας έβγαινε τελικά και ποιητής.

Neymar tattoo

)

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα