Δώρο το όνομα με μορφή τατουάζ σε ασθενείς Αλτσχάιμερ…
Δημοσιεύτηκε 17-09-2014 στις 14:36Προβολές: 1459alzheimer tattoo

Προσφορά προς το κοινωνικό σύνολο και συγκεκριμένα τους ίδιους και τους συγγενείς όσων πάσχουν από Αλτσχάιμερ θεωρεί ένας Τούρκος tattoo artist την κίνησή του να «χτυπάει» δίχως χρήματα τα ονόματα στο σώμα του κάθε ασθενή.

Ο Burak Danismend είναι ένας δεκαοχτάχρονος tattoo artist από την πόλη της Σμύρνης. Ο καλλιτέχνης προσφέρει δωρεάν τις υπηρεσίες του σε άτομα που πάσχουν από τη νόσο και που λόγω της πάθησής του είναι πολύ εύκολο να χαθούν. Όπως αναφέρει ο ίδιος, κάνοντας ένα τατουάζ σε εμφανές σημείο είναι πολύ εύκολο για τους συγγενείς του κάθε ασθενή να τον εντοπίσουν σε περίπτωση που εκείνος χαθεί για οποιονδήποτε λόγο.

Παράλληλα ο Burak προσφέρει τις υπηρεσίες του και δωρεάν τατουάζ ονόματος και σε ασθενείς που πάσχουν από άλλες νόσους, όπως είναι για παράδειγμα οι ψυχικές διαταραχές.

Ο συγκεκριμένος καλλιτέχνης έχει παρόμοια «προϊστορία» σε τέτοιου είδους προσφορές δωρεάν τατουάζ. Μέχρι πριν από λίγο καιρό έκανε τατουάζ αφιλοκερδώς σε όσους Τούρκους συμπατριώτες του ήθελαν να κάνουν κάπου στο σώμα τους την υπογραφή του εθνάρχη των Τούρκων και της τουρκικής δημοκρατίας Κεμάλ Ατατούρκ.

Τουλάχιστον πλέον κατάφερε να μετατρέψει τα εθνικιστικά του κίνητρα σε πιο ανθρωπιστικά...


 alzheimer tattoo

 

)

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα