Ο διαρρήκτης δεν είχε υπολογίσει τον τατουατζή…
Δημοσιεύτηκε 18-09-2014 στις 14:34Προβολές: 1375διάρρηξη σε tattoo studio

Το περιστατικό πραγματοποιήθηκε στις 4 Σεπτεμβρίου στην επαρχία Frederick, στην Πολιτεία του Μέριλαντ στις Η.Π.Α. και είχε ως αποτέλεσμα να συλληφθεί με την κατηγορία της διάρρηξης  και κλοπής ο εικοσιτετράχρονος Max Goransson.

Ο κακοποιός εισέβαλε σε κατάστημα, έχοντας καλυμμένο το πρόσωπό του προκειμένου να μην αναγνωριστεί από περαστικούς ή από τις κάμερες ασφαλείας του στούντιο. Μέσα σε λίγα λεπτά ο δράστης αφαίρεσε από το κατάστημα δύο όπλα, αρκετά σε αριθμό κινητά τηλέφωνα και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές. Ωστόσο δεν του πέρασε καν από το μυαλό να καλύψει ένα τατουάζ που είχε κάνει στο χέρι του πριν από ένα μήνα.

 

Προδόθηκε από το τατουάζ στο χέρι

Η λεπτομέρεια ήταν ότι ο δράστης της διάρρηξης είχε κάνει το τατουάζ σε tattoo artist που εργάζεται στο στούντιο που βρίσκεται ακριβώς δίπλα από το κατάστημα που διέρρηξε. Όταν λοιπόν ο καλλιτέχνης του “Classic Electric Tattoo” έτυχε να δει στο σύστημα ασφαλείας του γείτονά του το βίντεο του περιστατικού με τις κινήσεις του δράστη, μπόρεσε να αναγνωρίσει αμέσως τη δουλειά του. Άλλωστε μόλις 3-4 εβδομάδες είχαν μεσολαβήσει από τη μέρα που ο ίδιος είχε «χτυπήσει» στον πελάτη του το συγκεκριμένο τατουάζ.

Η συνέχεια ήταν απλά αναμενόμενη: Ο tattoo artist μαζί με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος όπου έγινε η διάρρηξη έδωσαν τα στοιχεία του δράστη στην αστυνομία και πλέον ο Max Goransson θα οδηγηθεί ενόπιον της αμερικανικής δικαιοσύνης προκειμένου να τιμωρηθεί για τις παράνομες πράξεις του.

Όπως λέει η παροιμία,  «Ο Θεός αγαπά τον κλέφτη, αλλά αγαπά και το νοικοκύρη», πόσο μάλλον αν ο νοικοκύρης αυτός  έχει για γείτονά του tattoo artist…

 

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα