Θέλετε η Miley Cyrus να σχεδιάσει το νέο σας tattoo;
Δημοσιεύτηκε 22-09-2014 στις 14:38Προβολές: 1359miley cyrus tattoo

Τις υπηρεσίες της στο σχεδιασμό του νέου σας τατουάζ προσφέρει η τραγουδίστρια Miley Cirus, έναντι του ποσού των $10.000, το οποίο διατίθεται για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Έτσι με μια δωρεά του ποσού των $10.000 (περίπου 7.770 ευρώ) θα μπορέσετε να έχετε ένα custom tattoo, σχεδιασμένο από την ίδια τη Miley Cyrus και να λάβετε επίσης ένα μπλουζάκι και μερικά προσωρινά τατουάζ. Τα χρήματα θα πάνε σε ένα κέντρο φιλοξενίας αστέγων στο Λος Άντζελες με το οποίο η νεαρή τραγουδίστρια διατηρεί στενές επαφές.

Η Miley έχει «χτυπήσει» τατουάζ με τα χεράκια της στο παρελθόν, με αμφιλεγόμενα αποτελέσματα (εμείς λέμε ότι απλά είναι όλα χάλια…), αλλά ευτυχώς αυτή τη φορά αφήνει τη δουλειά στα χέρια ενός επαγγελματία, καθώς αυτή θα σχεδιάσει μόνο το σχέδιο.

Μπορείτε λοιπόν να χαλαρώσετε γνωρίζοντας ότι δεν θα πειράξει η ίδια το δέρμα σας. Ωστόσο ακόμη και το γεγονός ότι θα σχεδιάσει το τατουάζ δεν μας προκαλεί λιγότερη ανησυχία, γιατί πέρα από τη φωνή της δεν γνωρίζουμε πόσο καλή είναι στο σχέδιο.

Η πρότασή μας σε περίπτωση που θέλετε να βοηθήσετε το συγκεκριμένο ίδρυμα είναι να κάνετε τη χρηματική σας δωρεά, αλλά να μην ασχοληθείτε καθόλου με τη Miley και το γραφιστικό της ταλέντο. Πηγαίνετε απευθείας σε κάποιον επαγγελματία tattoo artist…

 

)

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα