Τι να το κάνεις το τατουάζ-ενθύμιο αν είναι ανορθόγραφο;
Δημοσιεύτηκε 23-09-2014 στις 13:39Προβολές: 1359alex ferguson tattoo

Ένα ενθύμιο της πολυετούς παραμονής στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της συνεισφοράς του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στην ομάδα ήθελε να κρατήσει με τη μορφή τατουάζ ένας Άγγλος οπαδός, ο οποίος όμως δεν πήρε τελικά αυτό που ζήτησε και περίμενε.

Με τον τίτλο «Think before you ink» που θα μεταφράζαμε στα ελληνικά ως «Σκέψου πριν βάλεις μελάνι» η βρετανική εφημερίδα Independent δημοσίευσε άρθρο που αναφέρεται σε έναν φανατικό οπαδό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο οποίος αποφάσισε να «χτυπήσει» στο χέρι του ένα τατουάζ προς τιμή του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, του προπονητή που οδήγησε τη δημοφιλή αγγλική ομάδα από τον πάγκο, οδηγώντας την από επιτυχία σε επιτυχία για ούτε λίγο, ούτε πολύ 25 χρόνια!

Ο Φέργκιουσον αποφάσισε να συνταξιοδοτηθεί το 2013, όμως έμεινε στην καρδιά πολλών οπαδών της ομάδας και πλέον και στο δέρμα αρκετών από αυτούς. Ωστόσο ο νεαρός άνδρας, που πλέον είναι κάτοχος του τατουάζ στο μπράτσο του, σίγουρα δεν πρέπει να είναι και τόσο ικανοποιημένος από τη δουλειά του tattoo artist με τον οποίο συνεργάστηκε.

Μπορεί ο καλλιτέχνης να «χτύπησε» σωστά τις ημερομηνίες που ο Σκωτσέζος προπονητής ήταν στην ομάδα, όμως έκανε ένα τεράστιο ορθογραφικό σφάλμα, το οποίο δυστυχώς για τον κάτοχο του τατουάζ είναι εμφανές με την πρώτη ματιά.

Συγκεκριμένα το ορθογραφικό λάθος βρίσκεται στο επίθετο του προπονητή, το οποίο έχει γραφεί ως Feguson αντί για Ferguson. Όλη η φράση αναγράφει: “Manchester United. Sir Alex Feguson. The Impossible Dream. 1986-2013».

Ο Σερ Άλεξ παρέμεινε στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για 25 χρόνια. Να δούμε αν θα πάρει την απόφαση και πόσα χρόνια θα χρειαστούν στον κάτοχο του τατουάζ προκειμένου να διορθώσει ή να σβήσει το σφάλμα στο τατουάζ του.

alex ferguson tattoo

)

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα