Τατουάζ στην ίριδα του ματιού, αλλά αυτή τη φορά για λόγους υγείας
Δημοσιεύτηκε 29-09-2014 στις 14:26Προβολές: 1405τατουάζ ίριδας ματιού

Έχουμε διαβάσει κατά καιρούς διάφορούς ανθρώπους σε όλο τον κόσμο που πραγματοποιούν τατουάζ στα μάτια τους προκειμένου να βάψουν το βολβό τους με διάφορα χρώματα. Αυτή τη φορά ο ενδιαφερόμενος είχε σοβαρό αισθητικό πρόβλημα που το έλυσε μέσω μιας παρόμοιας τεχνικής και μάλιστα στην ίριδα του ματιού.

Πρόκειται για έναν 58χρονο από τη Νέα Υόρκη των Η.Π.Α. ο οποίος αποφάσισε να υποβληθεί στη συγκεκριμένη διαδικασία ενός τατουάζ ματιού, μετά από τραυματισμό που του έχει δημιουργήσει σημαντικό και μόνιμο πρόβλημα εδώ και πολλά χρόνια. Ο Γουίλιαμ Γουότσον χτυπήθηκε κάποια στιγμή από μπάλα στο πρόσωπο με αποτέλεσμα εκτός από προβλήματα όρασης να έχει και αποχρωματισμό της ίριδας του ματιού του που είχε γίνει εντελώς λευκή.

Έτσι λοιπόν υποβλήθηκε στη διαδικασία ενός παράξενου τατουάζ στο μάτι του προκειμένου να βάλει μελάνι στην ίριδα του ματιού και να επαναφέρει αισθητικά το μάτι του σε μια πιο φυσιολογική κατάσταση, χωρίς βέβαια η κατάσταση του κατεστραμμένου ματιού του να βελτιωθεί λειτουργικά.

Μετά την ολοκλήρωση του τατουάζ και ερωτώμενος σχετικά με την εμπειρία του αυτή, ο κος Γουότσον δήλωσε ότι ένιωσε σαν κάποιος να του έτριβε κατά τη διάρκεια της διαδικασίας το μάτι του. Πρόσθεσε βέβαια ότι είναι ικανοποιημένος που όλα πήγαν καλά και από το γεγονός ότι φαίνεται και αισθάνεται πλέον πολύ καλύτερα, τονίζοντας ότι έχει πολύ περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό του.

τατουάζ ίριδας ματιού

τατουάζ ίριδας ματιού

)

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα