Σαμαράς και Φουρέιρα εκφράζουν τον έρωτά τους με τατουάζ
Δημοσιεύτηκε 03-01-2014 στις 11:42Προβολές: 1366Σαμαράς - Φουρέιρα

Φήμη αποτελούσε το τελευταίο διάστημα η επανασύνδεση του διεθνούς ποδοσφαιριστή της εθνικής μας και αστέρα της Σκοτσέζικης Σέλτικ Γιώργου Σαμαρά, με την επιτυχημένη το τελευταίο διάστημα τραγουδίστρια Ελένη Φουρέιρα. Τέλος σε αυτή τη φημολογία και συνεπώς επιβεβαίωση αυτού του μεγάλου έρωτα που απασχολεί τα ελληνικά ΜΜΕ, έδωσε το πρόσφατο τατουάζ του Σαμαρά που επιβεβαιώνει το γεγονός ότι ο Γιώργος βρήκε μάλλον τον έρωτα της ζωής του στο πρόσωπο της Ελένης.

Πριν από λίγο καιρό η Ελένη Φουρέιρα «χτύπησε» στο δάχτυλό της τη φράση «No One S», με μια καλλιτεχνική γραμματοσειρά, αναφερόμενη προφανώς στο όνομα του Γιώργου Σαμαρά. Στη συνέχεια ήταν βέβαια η σειρά του διεθνούς μεσοεπιθετικού ποδοσφαιριστή, ο οποίος λίγο πριν την πάροδο του 2013 και την έλευση του νέου έτους, φρόντισε να «χτυπήσει» και αυτός στο δάχτυλό του τη φράση “No one F”, αναφερόμενος πλέον στην περίπτωση αυτή στη Φουρέιρα.

Μάλιστα προς επιβεβαίωση όλων των παραπάνω πληροφοριών και άλλων φημολογιών, η ελληνίδα τραγουδίστρια φρόντισε να αναρτήσει στις σελίδες τις στα κοινωνικά δίκτυα σχετική φωτογραφία, στην οποία εμφανίζονται τα δάχτυλα των δύο προσώπων με την ίδια φράση και την ίδια γραμματοσειρά και με μόνη φυσικά διαφορά το αρχικό γράμμα του ονόματος του καθενός.

Άντε να δούμε και κάτι πιο μεγάλο και σε «μανίκι» σύντομα…

)

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα