ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: Skindiggers Tattoo Lounge - Μια αστείρευτη «πηγή» τέχνης στη «καρδιά» του Ρεθύμνου
Δημοσιεύτηκε 01-10-2014 στις 13:29Προβολές: 1403skindiggers tattoo loungeΤο Skindiggers Tattoo Lounge δημιουργήθηκε το Χειμώνα του 2010 στην όμορφη πόλη του Ρεθύμνου, στην Κρήτη. Ιδιοκτήτρια και δημιουργός του στούντιο είναι η Ειρήνη Γαλάτη, η οποία έχει ασχοληθεί πολλά χρόνια, από μικρό ήδη παιδί, με διάφορες μορφές τέχνης στη Νότια Αφρική όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε.

Η Ειρήνη ασχολείται πάνω από μια δεκαετία με τα τατουάζ και η αγάπη της για τη συγκεκριμένη τέχνη, αλλά και τη γενέτειρα του πατέρα της, την έφεραν τελικά πριν λίγα χρόνια στην Ελλάδα, όπου πλέον ζει και εργάζεται πλέον μόνιμα στον δικό της χώρο, που δεν είναι φυσικά άλλος από το Skindiggers Tattoo Lounge.

skindiggers tattoo lounge

 

Διάσημο σε όλη την Κρήτη και όχι μόνο

Μπορεί να πρόκειται για ένα σχετικά νέο στούντιο, ωστόσο το Skindiggers Tattoo Lounge απέκτησε γρήγορα φήμη στην πόλη του Ρεθύμνου, στην υπόλοιπη Κρήτη, αλλά και σε πολλές περιοχές ανά τον κόσμο, λόγω του τουρισμού που φτάνει στο Ρέθυμνο από παντού. Έτσι είναι πλέον παγκοσμίως γνωστό ως ένας επιμελημένος και καθαρός, επαγγελματικός χώρος, με σοβαρούς και ταλαντούχους καλλιτέχνες που μπορούν να υλοποιήσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς πελάτες όσον αφορά τα tattoo που τους ενδιαφέρουν να «χτυπήσουν» στο σώμα τους.

Το γεγονός αυτό έχει κάνει το στούντιο και τους καλλιτέχνες του να διαθέτουν πολλούς φανατικούς πελάτες, οι οποίοι εμπιστεύονται μόνο τους ίδιους για τα τατουάζ τους, ακόμη και αν αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να ταξιδέψουν εκατοντάδες χιλιόμετρα, προκειμένου να μπορέσουν να επισκεφτούν το Skindiggers Tattoo Lounge και την πόλη του Ρεθύμνου.

skindiggers tattoo lounge

skindiggers tattoo lounge

 

VALI DELIANIS

Πέρα από την Ειρήνη το Skindiggers Tattoo Lounge συνεργάζεται και με έναν ακόμη αξιόλογο tattoo artist με καταγωγή από το Βουκουρέστι της Ρουμανίας. Πρόκειται για τον Vali Delianis, ο οποίος δουλεύει περισσότερο το ρεαλιστικό στυλ στα τατουάζ που «χτυπάει». Εκτός από τα tattoo βέβαια που είναι η καθημερινή του ασχολία και μεγάλη του αγάπη, ο Vali αγαπά ιδιαίτερα να ασχολείται και να κατασκευάζει και μηχανές για tattoo με τα ίδια του τα χέρια.

skindiggers tattoo lounge

 

Όσον αφορά τέλος την Ειρήνη και τις γνώσεις, αλλά και την εμπειρία που έχει αποκομίσει από τα tattoo, μπορείτε να διαβάσετε στην συνέντευξη που μας παραχώρησε.

skindiggers tattoo lounge

iNFO

Skindiggers Tattoo Lounge

Δαμβέργη 31 (Παλιά πόλη)

Τηλέφωνο:  6981899849, 2831027592
Website: www.skindiggers.com

 

skindiggers tattoo lounge

skindiggers tattoo lounge

skindiggers tattoo lounge

skindiggers tattoo lounge

 

 

)

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα