Το ένατό του τατουάζ ετοιμάζεται να χτυπήσει ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης
Δημοσιεύτηκε 10-10-2014 στις 12:27Προβολές: 1372μπουτάρης τατουάζ

Έτοιμος για ένα ακόμη τατουάζ δήλωσε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μποουτάρης, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι το θέμα του σχεδίου θα είναι μια γοργόνα.

Αυτό αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε σε δημοφιλή ιστοσελίδα στο διαδίκτυο. Όπως ανέφερε ο κος Μπουτάρης η επιλογή της γοργόνας έγινε από τον ίδιο κυρίως για τρεις λόγους. Ο πρώτος λόγος είναι το παγκόσμιο πρωτάθλημα παράκτιας κωπηλασίας, το οποίο έχει προγραμματιστεί να διοργανωθεί στη συμπρωτεύουσα στις 16-19 Οκτωβρίου και το οποίο μάλιστα πραγματοποιείται για πρώτη φορά στη χώρα μας.

Ο κος Μπουτάρης αναγνωρίζει ότι πρόκειται για μια μεγάλη διοργάνωση στην οποία θα λάβουν μέρος 47 Έλληνες κωπηλάτες, στο σύνολο των 400 αθλητών από 21 χώρες. Το σύμβολο της διοργάνωσης είναι μια γοργόνα και γι’ αυτό ο ίδιος αποφάσισε να το χρησιμοποιήσει ως θέμα για το τατουάζ του.

 Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης τόνισε επίσης ότι ο δεύτερος λόγος που επιθυμεί να «χτυπήσει» μια γοργόνα σε tattoo είναι γιατί η μορφή της γοργόνας είναι άμεσα συνδεδεμένη με τον μέγα Αλέξανδρο και αυτός κατά σειρά είναι συνδεδεμένος με την πόλη της Θεσσαλονίκης.

Τέλος ο τρίτος λόγος είναι ότι πριν την τελευταία του εκλογή στην κεφαλή του Δήμου Θεσσαλονίκης είχε δεσμευτεί ότι θα κάνει ένα τατουάζ στην περίπτωση που θα εκλεγόταν, πράγμα που τελικά έγινε. Πρέπει συνεπώς, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, να τηρήσει αυτή του τη δέσμευση.

μπουτάρης τατουάζ

 

Αγάπη για τα τατουάζ

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης δηλώνει λάτρεις των τατουάζ. Αποκάλυψε μάλιστα ότι αυτό που ετοιμάζεται να «χτυπήσει» θα είναι το ένατο κατά σειρά σχέδιο που έχει στο σώμα του. Όπως ανέφερε, πιστεύει στο συμβολισμό των σχεδίων του, αναφέροντας όμως ότι δεν είναι απαραίτητο ο συμβολισμός αυτός να είναι πάντα εμφανής. Μπορεί κάλλιστα να είναι ένας εσωτερικός συμβολισμός. Τέλος παραδέχθηκε ότι ναι μεν είναι λάτρης της τέχνης, αλλά ανήκει στην παλιά σχολή, εξηγώντας ότι δεν έχει κάνει τατουάζ «μανίκι», ούτε θα ήθελε να κάνει στο μέλλον.

 

μπουτάρης τατουάζ

 

)

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα