Διαβάστε το 10o τεύχος του GreekTattoo Magazine Οκτώβριος 2014) δωρεάν!
Δημοσιεύτηκε 13-10-2014 στις 12:56Προβολές: 1416Φίλοι του tattoo και του piercing, με μεγάλη μας χαρά σας ανακοινώνουμε την κυκλοφορία του Τεύχους Οκτωβρίου 2014 του ηλεκτρονικού τεύχους του GreekTattoo Magazine.

Διαβάστε το νέο μας του online περιοδικό, με τα ενδιαφέροντα άρθρα και τις ειδήσεις που ετοίμασε για εσάς η ομάδα του tattoostudios.gr και του GreekTattoo Magazine.

Το κεντρικό θέμα του μήνα είναι η παρουσίαση του Open Mind Tattoo, με τη συνέντευξη του ιδιοκτήτη και tattoo artist του στούντιο Raul, ο οποίος βέβαια εκτός από την Αθήνα διαθέτει δύο ακόμη καταστήματα στην Καστοριά και στη Σαντορίνη. Ο Raul μας υποδέχθηκε στο φιλόξενο στούντιό του στην Καλλιθέα και μας μίλησε για τον ίδιο, τους συνεργάτες του και γενικότερα για τον ελληνικό χώρο του τατουάζ.

Στο τεύχος Οκτωβρίου σας παρουσιάζουμε επίσης φωτορεπορτάζ από το εντυπωσιακό από πλευράς αριθμού καλλιτεχνών και ονομάτων tattoo convention, το οποίο πραγματοποιήθηκε τον προηγούμενο μήνα στο Λονδίνο προσελκύοντας μεταξύ των άλλων και έντονο ελληνικό ενδιαφέρον.

Φυσικά ανάμεσα στα θέματα μας είναι οι σταθερές στήλες με αξιόλογα άρθρα, κουτσομπολιά και νέα από τον ελληνικό και διεθνή χώρο, που σχετίζονται με το tattoo και το piercing.

Περιμένουμε πάντα τις παρατηρήσεις και τις προτάσεις σας. Μην διστάσετε να μας ενοχλήσετε για οποιαδήποτε πληροφορία ή συνεργασία.

Καλό διάβασμα.

 

Η ομάδα του tattoostudios.gr

 

 

 

Διαβάστε το τεύχος Οκτωβρίου 2014 του GreekTattoo online πατώντας εδώ!

Κατεβάστε το τεύχος σε μορφή εγγράφου .pdf στον υπολογιστή, το tablet ή το κινητό σας

Κατεβάστε το τεύχος σε μορφή εγγράφου .epub στον υπολογιστή, το tablet ή το κινητό σας

 

GreekTattoo Magazine issue 10 - October 2014


)

)

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα