Δολοφονία tattoo artist διασημοτήτων στο Hollywood μετά από καυγά
Δημοσιεύτηκε 15-10-2014 στις 15:39Προβολές: 1371trigz tattoo murder

Ένα προσβλητικό σχόλιο ήταν αρκετό να οδηγήσει τον tattoo artist Trigz από το Λος Άντζελες στο θάνατο, αφού πυροβολήθηκε όπως ανέφερε στην αστυνομία ο εργοδότης του και ιδιοκτήτης του στούντιο στο οποίο εργαζόταν ο άτυχος καλλιτέχνης.

Το πραγματικό όνομα του Trigz ήταν Michael Chistopher Pebley. Όπως ανέφερε στην αστυνομία ο ιδιοκτήτης του στούντιο, το περιστατικό συνέβη ένα απόγευμα όταν κάποιος άγνωστος αναστάτωσε τον Trigz με ένα προσβλητικό σχόλιο, φεύγοντας από το μαγαζί.

Ο Trigz φαίνεται να αναστατώθηκε και πλησίασε τον νεαρό άντρα, προκαλώντας έναν καυγά που δεν διήρκεσε παραπάνω από 30 δευτερόλεπτα και ο οποίος συνεχίστηκε έξω από το κατάστημα, στο δρόμο, με κατάληξη να πυροβοληθεί ο καλλιτέχνης.

Όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού, αμέσως μετά τον πυροβολισμό ο δράστης επιβιβάστηκε σε ένα λευκό Honda Accord και εξαφανίστηκε αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα. Σύμφωνα με τις περιγραφές των μαρτύρων ήταν ισπανικής καταγωγής.

trigz tattoo murder

 

Άγνωστα τα αίτια του πυροβολισμού

Κανείς δεν φαίνεται να γνωρίζει τι μπορεί να «πυροδότησε» αυτή την βίαιη ενέργεια που είχε μια τόσο τραγική κατάληξη. Ο Trigz ήταν γενικά γνωστός για τον κοινωνικό και φιλικό του χαρακτήρα και δεν έφτανε συχνά στα άκρα, να λογομαχεί δηλαδή δημόσια και να πιάνεται στα χέρια με κόσμο. Είχε ωστόσο καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης 6 ετών το 2009, από τα οποία εξέτισε τελικά 18 μήνες, για την πραγματοποίηση graffiti, σε 12 περιπτώσεις βανδαλισμών.

Ο Trigz ήταν γενικά γνωστός ως μοντέλο, ηθοποιός, graffiti και tattoo artist που δούλευε πολύ με διασημότητες του Hollywood και δημοφιλείς τραγουδιστές, ανάμεσα στους οποίους οι: Chris Brown, Wiz Khalifa, Travis Barker, Carlos Ayala κλπ.

Τα σχόλια γνωστών και φίλων στα κοινωνικά δίκτυα για τον χαμό του Trigz ήταν πραγματικά χιλιάδες. Ενώ μόλις λίγες ώρες μετά το θάνατο, η οικογένεια και οι συνάδελφοι του tattoo artist δημιούργησαν έναν ειδικό χώρο έξω από το κατάστημα όπου γνωστοί και άγνωστοί άφησαν λίγα λουλούδια και τα μηνύματά τους εις μνήμη του νεκρού.

 

trigz tattoo murder

)

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα