Τατουάζ στη σύντροφό του από τον Κλάους Αθανασιάδη
Δημοσιεύτηκε 05-11-2014 στις 15:17Προβολές: 1407claus αθανασιάδης τατουάζ

Είναι άσσος στη μπάλα και δεινός σκόρερ. Πέρα όμως από την αγάπη του για το ποδόσφαιρο ο Κλάους Αναστασιάδης λατρεύει και τα τατουάζ. Πρόσφατα μάλιστα αποφάσισε να ασχοληθεί και πιο ενεργά, κάνοντας τατουάζ ο ίδιος στη σύντροφό του!

Ιδιαίτερα συχνό φαινόμενο είναι σήμερα ένας ποδοσφαιριστής να κάνει κάποιο τατουάζ. Δεν προκαλεί κάποια εντύπωση το γεγονός, παρά μόνο ενδιαφέρον για το σχέδιο που χτύπησε. Παρόμοια είναι και η κατάσταση όταν πρόκειται για την σύντροφο ενός γνωστού ποδοσφαιριστή.

Ωστόσο ο Στέφανος Αθανασιάδης αυτή τη φορά πρωτοτύπησε επιλέγοντας τον ρόλο του tattoo artist προκειμένου να «χτυπήσει» ο ίδιος ένα τατουάζ στη σύντροφό του Ντόρα Γκουγκούση. Φυσικά η Ντόρα έχει τυφλή εμπιστοσύνη στον Κλάους, πράγμα που αποδείχθηκε με τον καλύτερο τρόπο από την απόφασή της αυτή, καθώς μπορεί ο Αναστασιάδης να είναι λάτρης της τέχνης, αλλά άλλο να ξέρεις μπάλα και άλλο να κάνεις τατουάζ.

Το ζευγάρι κοινοποίησε μια φωτογραφία μέσω του Instagram στην οποία φαίνεται ο επιθετικός του ΠΑΟΚ να «χτυπά» το τατουάζ στο πόδι της συντρόφου του. Ο Κλάους έχει πάμπολλα τατουάζ σε όλο του το σώμα, ενώ για τη Ντόρα ήταν κατά σειρά το τέταρτο σχέδιο στο κορμί της.

Το τατουάζ πραγματοποιήθηκε στο στούντιο του προσωπικού φίλου του Αθανασιάδη, Γιώργου Μαυρίδη στη Θεσσαλονίκη. Να σημειώσουμε πάντως ότι κάποιοι αναφέρουν ότι πρόκειται απλά για πλάκα ή για προσπάθεια να δωθεί δημοσιότητα στο γεγονός και πως τελικά ο ποδοσφαιριστής δεν έκανε το τατουάζ. Ίσως το τατουάζ να το έκανε ο Κλάους, είτε το έκανε ο Γιώργος Μαυρίδης, η φωτογραφία πάντως είναι αληθινή.

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα