Το αποτυχημένο τατουάζ του Mikeius
Δημοσιεύτηκε 25-11-2014 στις 14:26Προβολές: 1677αποτυχημένο τατουάζ Mikeius

Τον λόγο για τον οποίο αποσύρθηκαν από το YouTube οι σατιρικές εκπομπές της σειράς «ΜΠΡΑΦ», εξήγησε σε βίντεο προς τους συνδρομητές και θαυμαστές  του ο Mikeius, κάνοντας λόγο παράλληλα για την πλήρως αποτυχημένη απόφασή του να χτυπήσει σε τατουάζ στο χέρι το λογότυπο που χρησιμοποιούσε η διαδικτυακή εκπομπή.

Όπως εξήγησε ο δημιουργός της διαδικτυακής σειράς «ΜΠΡΑΦ», ο λόγος για τον οποίο κατέβηκαν μέσα σε μια μέρα όλα τα επεισόδια της σειράς , δεν ήταν άλλος από τη χρήση μέσα στα βίντεο ενός λογοτύπου (muffin με δύο σταυρωτά οστά), το οποίο όμως έχει κατοχυρωθεί εμπορικά εκ μέρους κάποιου τρίτου, κάνοντας με αυτόν τον τρόπο απαραίτητο τα βίντεο του «ΜΠΡΑΦ» να «κατέβουν» από το YouTube.

Έτσι ακριβώς έγινε, με αποτέλεσμα ο Mikeius να χρησιμοποιήσει πλέον μια λίγο τροποποιημένη έκδοση του προηγούμενου λογοτύπου, αυτή τη φορά αντικαθιστώντας το muffin με μια αντιασφυξιογόνα μάσκα αερίων. Στη συνέχεια έχει  αποφασίσει να ανεβάσει τα βίντεο του «ΜΠΡΑΦ» και πάλι στο YouTube, αφού βέβαια αντικαταστήσει οποιαδήποτε εμφάνιση του παλιού λογοτύπου με το νέο. Η διαδικασία αυτή γίνεται κατά τακτά χρονικά διαστήματα για καθένα βίντεο της σειράς.


Το τατουάζ όμως;

Το μεγαλύτερο σφάλμα του Mikeius ήταν πάντως η απόφασή του να «χτυπήσει» στο αριστερό του μπράτσο το παλιό λογότυπο της εκπομπής σε τατουάζ. Μπορεί το σήμα να αλλάζει σταδιακά σε κάθε βίντεο και να αντικαθίσταται με το νέο, όμως η αντίστοιχη διαδικασία δεν είναι το ίδιο εύκολη όσον αφορά το τατουάζ. Μάλιστα λόγω του μικρού μεγέθους του σχεδίου, είναι ιδιαίτερα δύσκολο να γίνει κάποιο cover up για να καλυφθεί το σχέδιο.

 

Παρακολουθήστε το βίντεο εδώ:

 

)

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα