Παρουσίαση: Arise Tattoo (Ιλίσια)
Δημοσιεύτηκε 26-11-2014 στις 14:03Προβολές: 1835Arise Tattoo Studio Ιλίσια

Τι προκύπτει όταν μια ομάδα φίλων με πάθος και κοινό ενδιαφέρον για τα τατουάζ αποφασίζουν να ασχοληθούν επαγγελματικά με αυτό; Η απάντηση είναι το Arise Tattoo στα Ιλίσια.

Το Arise Tattoo βρίσκεται στα Άνω Ιλίσια, σε ένα πολύ κεντρικό δρόμο της περιοχής, στην οδό Γρηγορίου Αυξεντίου 49. Ξεκίνησε τη λειτουργία του και την πορεία του στον χώρο του ελληνικού tattoo και piercing τον Ιανουάριο του 2014, ουσιαστικά από δύο φίλους που έχουν μεγαλώσει και ζήσει την περιοχή από τα παιδικά τους χρόνια, τον Γιώργο και τον επίσης συνονόματό του Γιώργο. Οι δύο ιδιοκτήτες του Arise Tattoo κατάφεραν να μετατρέψουν το πάθος τους σε δουλειά και να ασχολούνται καθημερινά με τα τατουάζ και τα piercing, επαγγελματικά πλέον. Πιο συγκεκριμένα, ο ένας εκ των δύο ασχολείται σήμερα με τα piercing που πραγματοποιούνται στο κατάστημα και ο έτερος φίλος και συνεργάτης Γιώργος με το να βγάζει σχέδια για τατουάζ και με την υποδοχή του καταστήματος. Το σχέδιο άλλωστε είναι κάτι που κάνει από μικρός πολύ καλά, παρότι είναι αυτοδίδακτος, χωρίς να έχει φοιτήσει σε κάποια σχετική καλλιτεχνική σχολή.

Arise Tattoo Studio Ιλίσια

Arise Tattoo Studio Ιλίσια

Arise Tattoo Studio Ιλίσια

 

Η ομάδα του Arise Tattoo

Σήμερα η ομάδα του Arise Tattoo αποτελείται από 5 άτομα. Πιο συγκεκριμένα, εκτός από τους δύο Γιώργους, την ομάδα πλαισιώνουν πλέον ο Αρισταίος, ο Γιάννης και το νεώτερο απόκτημα του στούντιο, τόσο σε ηλικία όσο και σε χρόνο συνεργασίας με την υπόλοιπη ομάδα, ο Κώστας. Και τα τρία παιδιά ασχολούνται επαγγελματικά με το τατουάζ έχοντας ήδη «χτυπήσει» εκατοντάδες σχέδια.

 

Γιάννης

Ο Γιάννης είναι 32 ετών και ασχολείται με το τατουάζ πάνω από πέντε χρόνια, έχοντας πλέον αρκετά μεγάλη εμπειρία στο χώρο. Του αρέσει να ασχολείται με τεχνική dot και watercolor και ιδιαίτερα με γεωμετρικά σχέδια. Αγαπά γενικότερα την τέχνη και έχει σπουδάσει γραφίστας.

Arise Tattoo Studio Ιλίσια

 

Αρισταίος

Ο Αρισταίος είναι και αυτός 32 ετών και ασχολείται με το τατουάζ 7 χρόνια, έχοντας περάσει και από άλλα γνωστά στούντιο της χώρας τα προηγούμενα χρόνια. Του αρέσει να δουλεύει κυρίως σχέδια σε old school στυλ, καθώς επίσης και ρεαλισμό στα τατουάζ που πραγματοποιεί. Είναι άνθρωπος της τέχνης και αυτό μπορεί να το καταλάβει κανείς πολύ εύκολα από τη στιγμή που εκτός των άλλων σπουδάζει γλυπτική στη Σχολή Καλών Τεχνών.

 

Κώστας

Ο Κώστας είναι 24 ετών και ασχολείται 2 χρόνια με το τατουάζ. Αγαπά να δουλεύει περισσότερο με ρεαλιστικά και new school σχέδια. Ξεκίνησε την καλλιτεχνική του δράση αρχικά με το graffiti, το οποίο αγαπά ιδιαίτερα και συνεχίζει να το εξασκεί. Πλέον έχει ξεκινήσει να δουλεύει επαγγελματικά ως tattoo artist στο στούντιο, μετά από μια περίοδο στην οποία δούλευε ερασιτεχνικά με φίλους.

Arise Tattoo Studio Ιλίσια

 


Μια ευδιάθετη και ταλαντούχα ομάδα

Το πρώτο πράγμα που σε κερδίζει όταν επισκέπτεσαι το Arise Tattoo είναι σίγουρα η φιλική ατμόσφαιρα και η παρεΐστικη διάθεση που βγαίνει από τα παιδιά του στούντιο. Το Arise Tattoo διαθέτει νέους, ταλαντούχους  καλλιτέχνες που προσφέρουν όμορφα σχέδια σε πολύ προσιτές τιμές και που έχουν τη διάθεση να συζητήσουν με τον κάθε πελάτη για τα σχέδια που σκάφτεται αυτός να «χτυπήσει» στο σώμα του.

Ο χώρος του στούντιο είναι επιμελημένος με μεράκι, ενώ τα περισσότερα διακοσμητικά και έπιπλα του χώρου είναι μοντέρνα και μάλιστα χειροποίητα.  Για την καθαριότητα ούτε λόγος, αφού από την μια μιλάμε για ένα καινούργιο στούντιο και από την άλλη οι άνθρωποι του Arise Tattoo δίνουν τεράστια έμφαση  στους κανόνες υγιεινής, όπως οφείλει να κάνει κάθε ευσυνείδητος επαγγελματίας του χώρου.

Arise Tattoo Studio Ιλίσια

 

Η Omerica Organic στο Arise Tattoo

Εκτός των όσων αναφέραμε, αξίζει επίσης να τονίσουμε ότι το Arise Tattoo αποτελεί τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο της εταιρείας Omerica Organic στην ελληνική αγορά. Η αμερικανική  εταιρεία κατασκευάζει plugs και tunnels για piercing από βιολογικό ξύλο, προσφέροντας μια μεγάλη γκάμα μεγεθών, χρωμάτων και σχεδίων, που έχουν κατασκευαστεί στο χέρι. Πραγματικά οι επιλογές είναι τόσες πολλές και τόσο εντυπωσιακές, που αν κάποιος επιθυμεί κάτι το ξεχωριστό από άποψη ποιότητας, τότε το όνομα της Omerica Organic αποτελεί σίγουρα μονόδρομο όσον αφορά τα αξεσουάρ στον τομέα του piercing.

Arise Tattoo Studio Ιλίσια

 

iNFO

Arise Tattoo Studio

Αυξέντιου Γρηγορίου 49, Ζωγράφου
Τηλέφωνο: 2110123525
Email: arisetattoo49@gmail.com

 

Arise Tattoo Studio Ιλίσια

Arise Tattoo Studio Ιλίσια

Arise Tattoo Studio Ιλίσια

)

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα