Δημήτρης Κοργιαλάς: Πολλά από τα τατουάζ στο σώμα μου τα έχω κάνει ο ίδιος
Δημοσιεύτηκε 01-12-2014 στις 12:20Προβολές: 1390Δημήτρης Κοργιαλάς τατουάζ

Για τη σχέση του με τα τατουάζ μίλησε σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Λοιπόν» ο Δημήτρης Κοργιαλάς, τονίζοντας μάλιστα ότι πολλά από τα τατουάζ πάνω στο σώμα του τα έχει κάνει ο ίδιος.

Ο γνωστός μουσικός και τραγουδιστής εξέφρασε στη συνέντευξή του ρητά τη μεγάλη του αγάπη για τα τατουάζ, τα οποία ξεκίνησε από πολύ νεαρή ηλικία. Σε ερώτηση αναφορικά με το πόσα τατουάζ έχει στο σώμα του, ο Κοργιαλάς απάντησε ότι έχει χάσει εδώ και πολύ καιρό το μέτρημα. Εξήγησε επίσης ότι έναν μεγάλο αριθμό από τα τατουάζ που έχει στο κορμί του τα έχει πραγματοποιήσει ο ίδιος, αλλά όχι όλα.

Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε ότι τα περισσότερα από τα σχέδια που έχει στα πόδια έχουν πραγματοποιηθεί από τον ίδιο και μάλιστα πρόσθεσε ότι τα μεγάλο αριθμό σχεδίων τα έκανε μόνο και μόνο για τα δοκιμάσει τα χρώματα. Θέλησε παράλληλα να εξηγήσει ότι ορισμένα από τα σχέδια έχουν ιδιαίτερη σημασία για τον ίδιο και ότι κάποια σημαίνουν πολλά και κάποια άλλα όχι.

Να τονίσουμε τέλος ότι γνωστή για την αγάπη της για τα τατουάζ είναι και η σύντροφος του Δημήτρη Κοργιαλά, Ευρυδίκη.


Δημήτρης Κοργιαλάς τατουάζ

 

)

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα