Ένας διαφορετικός Άγιος Βασίλης, λάτρης των τατουάζ
Δημοσιεύτηκε 09-12-2014 στις 14:23Προβολές: 1479Άγιος Βασίλης τατουάζ

Αυτές τις γιορτές ο Άγιος Βασίλης μπορεί να φοράει την παραδοσιακή του κόκκινη στολή, αλλά θα είναι γεμάτος τατουάζ. Ένας 59χρονος Βραζιλιάνος στο ρόλο του παραδοσιακού χαρακτήρα που θαυμάζουν όλα τα παιδιά προκαλεί θετικές και αρνητικές αντιδράσεις με τα τατουάζ του.

Πρόκειται για τον Vitor Martins, έναν Βραζιλιάνο, ο οποίος τα τελευταία 15 χρόνια της ζωής του φορά τη στολή του Άγιου Βασίλη και διασκεδάζει τα παιδιά σε εμπορικά κέντρα και σε εορταστικές, χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο Σαο Καετάνο ντο Σουλ της Βραζιλίας.

Το χαρακτηριστικό όμως του συγκεκριμένου Άγιου Βασίλη δεν είναι ούτε η κλασική του στολή, ούτε και η άσπρη του γενειάδα, αλλά το γεγονός ότι περίπου το σύνολο του σώματός του καλύπτεται από τατουάζ, κάτι που όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό δημιουργεί τόσο θετικές όσο και αρνητικές εντυπώσεις στους γονείς.

Πιο συγκεκριμένα ο Vitor έχει καλυμμένο με τατουάζ σχεδόν το 94% του σώματός του, με εξαίρεση κυρίως το πρόσωπό του, όπου δεν υπάρχει κάποιο σχέδιο. Μάλιστα, είναι σωστό σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι πολλά από τα σχέδια στο σώμα του Βραζιλιάνου Άγιου Βασίλη έχουν και χριστουγεννιάτικο περιεχόμενο. Ένα τέτοιο για παράδειγμα είναι το τατουάζ στο αριστερό του χέρι που αναφέρει «Santa Claus – Merry Christmas» ή «Άγιος Βασίλης – Καλά Χριστούγεννα» αν το μεταφράσουμε στα ελληνικά.

Είναι γεγονός ότι ο συγκεκριμένος Άγιος Βασίλης έχει προκαλέσει θετικές και αρνητικές αντιδράσεις στους γονείς πολλών νεαρών παιδιών στη Βραζιλία. Κάποιοι δείχνουν να αισθάνονται μάλλον άβολα με την ιδέα ενός Άγιου Βασίλη με τατουάζ σε όλο το κορμί, ενώ από την άλλη πλευρά είναι πολλοί και εκείνοι οι γονείς που ανυπομονούν να τον γνωρίσουν.

Άγιος Βασίλης τατουάζ

Άγιος Βασίλης τατουάζ

)

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα