Το νέο τεράστιο tattoo στην πλάτη του Κάρλος Τέβεζ
Δημοσιεύτηκε 10-12-2014 στις 15:35Προβολές: 1410Τατουάζ στην πλάτη από τον Κάρλος τέβεζ

Το νέο απόκτημα στο σώμα του παρουσίασε στους φίλου και θαυμαστές του ο ποδοσφαιριστής της Γιουβέντους Κάρλος Τέβεζ. Πρόκειται για ένα τεράστιο σχέδιο που καλύπτει όλη του την πλάτη.

Σίγουρα εντυπωσιακό είναι το νέο τατουάζ που καλύπτει την πλάτη του Κάρλος Τέβεζ και το οποίο ολοκλήρωσε πρόσφατα. Ο δημοφιλής ποδοσφαιριστής δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά και τον ενθουσιασμό του και γι’ αυτό έσπευσε να παρουσιάσει το σχέδιό του, το οποίο περιέχει αγγελικές φιγούρες από το κάτω μέρος της πλάτης του και έως τους ώμους του.

Ο Τέβεζ δημοσιοποίησε μια φωτογραφία στο κοινωνικό δίκτυο Twitter, με το εξής σχόλιο: «Thanks friend for the magnificent art. You’re the greatest.» (Ευχαριστώ φίλε για την καταπληκτική τέχνη σου. Είσαι ο μεγαλύτερος).

Ο τριαντάχρονος επιθετικός της Γιουβέντους προσέθεσε το συγκεκριμένο σχέδιο στην ήδη εντυπωσιακή του συλλογή σχεδίων τατουάζ, καθώς αξίζει να αναφέρουμε ότι το τατουάζ συνδέεται και με το «μανίκι» που έχει ολοκληρώσει με tattoo στο δεξί του χέρι.

Τον Μάιο του 2014, ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε επίσης αναρτήσει μια φωτογραφία με το τατουάζ στο «μανίκι» του, το οποίο περιέχει και τον αγαπημένο του αριθμό, το 32, γράφοντας: «Δεν μπορεί να αποτύχει».

 Τατουάζ στην πλάτη από τον Κάρλος τέβεζ

)

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα