203 Τατουάζ των Simpsons στο σώμα Αυστραλού
Δημοσιεύτηκε 11-12-2014 στις 15:15Προβολές: 1332simpsons tattoo

Ούτε ένα, ούτε 10, αλλά 203 τατουάζ της δημοφιλούς σειράς κινουμένων σχεδίων Simpsons έχει φροντίσει να «χτυπήσει» στο σώμα του ένας Αυστραλός και έτσι να γραφτεί και στο βιβλίο Γκίνες για το επίτευγμά του αυτό.

Πρόκειται για τον 52χρονο Αυστραλό Michael Baxter ο οποίος είναι περιττό να αναφέρουμε ότι λατρεύει πραγματικά τα τατουάζ και τη συγκεκριμένη αμερικανική τηλεοπτική σειρά. Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του σε διεθνή Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, πάντα επιθυμούσε να κάνει κάτι μοναδικό, δηλαδή κάτι το οποίο κανένας άλλος δεν θα είχε επάνω στο σώμα του.

 

Οι Simpsons σε τατουάζ

Ο Michael Baxter τόνισε ότι οι Simpsons είναι η αγαπημένη εκπομπή του ίδιου και του εγγονού του. Εξήγησε ότι αγαπά τους χαρακτήρες των κινουμένων σχεδίων και πάνω απ’ όλα του Simpsons, τους οποίους παρακολουθεί μάλιστα φανατικά από το πρώτο επεισόδιο της σειράς, το οποίο προβλήθηκε πριν από 25 χρόνια, το 1989. Ο αγαπημένος χαρακτήρας του Micheal στη σειρά δεν είναι άλλος από τον Homer Simpson.

Αναφορικά με τα θεματικά τατουάζ του με θέμα τους Simpsons, ο Michael ανέφερε ότι έχει ξοδέψει περισσότερα από 8.000 ευρώ και 130 ώρες στην καρέκλα του tattoo studio το οποίο εμπιστεύεται προκειμένου να προκύψει το επιδιωκόμενο από αυτόν αποτέλεσμα. Την επιθυμία του αυτή υλοποίησε ουσιαστικά η έμπειρη tattoo artist Jade Baxter Smith, στην οποία ανατέθηκε να απεικονίσει όλους τους χαρακτήρες του αμερικανικού τηλεοπτικού σόου πάνω στο σώμα του Michael.

 

Τατουάζ για ρεκόρ Γκίνες

Το μεγαλύτερο ωστόσο όνειρο του Αυστραλού είναι να καταφέρει το όνομά του να γραφτεί στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες, ως ο άνθρωπος με τα περισσότερα τατουάζ με θέμα τη συγκεκριμένη τηλεοπτική σειρά. Το προηγούμενο ρεκόρ ανήκει σε έναν άνδρα από τη Νέα Ζηλανδία, στον Lee Weir, ο οποίος έχει φροντίσει να «χτυπήσει» 41 τατουάζ των Simpsons στο αριστερό του μπράτσο. Και στην περίπτωση του Νεοζηλανδού fan της σειράς, ο πρωταγωνιστικός χαρακτήρας και αγαπημένος ήρωας είναι ο Homer.

Να αναφέρουμε ότι ο Michael Baxter έχει προγραμματίσει να επιχειρήσει την κατάρριψη του ρεκόρ Γκίνες στις 17 Δεκεμβρίου, την ημέρα δηλαδή της 25ης επετείου προβολής της ιδιαίτερα δημοφιλούς σειράς κινουμένων σχεδίων.

simpsons tattoo

simpsons tattoo

)

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα