Διαβάστε το 12o τεύχος του GreekTattoo Magazine Δεκεμβρίου 2014) δωρεάν!
Δημοσιεύτηκε 15-12-2014 στις 12:56Προβολές: 1372Φίλοι του tattoo και του piercing, με μεγάλη μας χαρά σας ανακοινώνουμε την κυκλοφορία του Τεύχους Δεκεμβρίου 2014 του ηλεκτρονικού τεύχους του GreekTattoo Magazine.

Διαβάστε το νέο μας του online περιοδικό, με τα ενδιαφέροντα άρθρα και τις ειδήσεις που ετοίμασε για εσάς η ομάδα του tattoostudios.gr και του GreekTattoo Magazine.

Στο τεύχος Δεκεμβρίου του GreekTattoo Magazine σας παρουσιάζουμε μια παρουσίαση του tattoo studio Vintatt’s στο Κολωνάκι και την όμορφη δουλειά του Κώστα, του Μιχάλη και της Ανθής, τους οποίους μπορείτε να συναντήσετε σε ένα πραγματικά πανέμορφο χώρο που δημιούργησαν στην Αθήνα. Σας παρουσιάζουμε επίσης μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα συνέντευξη του Μιχάλη “Inkchalk” από το Vintatt’s, για την καριέρα ως tattoo artist και για τα νέα επιχειρηματικά του βήματα μέσω του νέου στούντιο.

Όσον αφορά την υπόλοιπη θεματολογία μας, συνεχίζουμε να σας παρέχουμε πληροφόρηση για επίκαιρα και σημαντικά θέματα από το χώρο του tattoo και piercing, όπως συμβαίνει για παράδειγμα για δεύτερο μήνα στη σειρά με τη στήλη “Tattoo School”, στην οποία σας παρουσιάζουμε κάθε μήνα μερικά από τα πιο βασικά καλλιτεχνικά «ρεύματα» αναφορικά με το τατουάζ.

Ενδιαφέρουσα θεματολογία με ειδήσεις από τον ελληνικό και το διεθνή χώρο του tattoo και του piercing υπάρχει επίσης και στις υπόλοιπες κατηγορίες του περιοδικού.

Περιμένουμε πάντα τις παρατηρήσεις και τις προτάσεις σας. Μην διστάσετε να μας ενοχλήσετε για οποιαδήποτε πληροφορία ή συνεργασία.

Καλό διάβασμα.

 

Η ομάδα του tattoostudios.gr

 

 

 

Διαβάστε το τεύχος Δεκεμβρίου 2014 του GreekTattoo online πατώντας εδώ!

Κατεβάστε το τεύχος σε μορφή εγγράφου .pdf στον υπολογιστή, το tablet ή το κινητό σας

Κατεβάστε το τεύχος σε μορφή εγγράφου .epub στον υπολογιστή, το tablet ή το κινητό σας

 

GreekTattoo Magazine issue 12 - December 2014


)

)

)

)

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα