Συνατσάκη και Παπαδημητρίου εδραιώνουν τη φιλία τους με κοινό τατουάζ
Δημοσιεύτηκε 19-12-2014 στις 13:13Προβολές: 1399Από μισό τατουάζ, το οποίο συμπληρώνει το ένα το άλλο, αποφάσισαν να «χτυπήσουν» η Μαίρη Συνατσάκη και η Ντορέτα Παπαδημητρίου.

Οι δύο γυναίκες είναι πολύ καλές φίλες και για το λόγο αυτό θέλησαν να κάνουν από μισό τατουάζ που συνολικά σχηματίζει με γράμματα το σχήμα μιας καρδιάς. Οι δύο φίλες ανέβασαν τη φωτογραφία με τα σχέδιά τους στα social media.

Περισσότερες λεπτομέρειες έγιναν γνωστές μέσω μιας καταχώρησης στο blog της Μαίρης Συνατσάκη. Όπως έγραψε η νεαρή παρουσιάστρια, σε κάθε καρπό γράφτηκε από μια διαφορετική φράση. Κοινή ωστόσο έννοια και στις δύο περιπτώσεις ήταν η λέξη “Gratitude” (ευγνωμοσύνη).

Πιο συγκεκριμένα, η φράση της Μαίρης Συνατσάκη αναφέρει: «Gratitude Creates Magic» (Η ευγνωμοσύνη δημιουργεί μαγεία),  ενώ η φράση της Ντορέτας Παπαδημητρίου αναφέρει: «Attitude of Gratitude» (διάθεση ευγνωμοσύνης).

Στο σχόλιό της στο blog η Μαίρη Συνατσάκη τονίζει ότι με τη Ντορέττα το «ΑΥΤΟ» που έχουν είναι τόσο απλό και όμορφο, όσο απλό και όμορφο είναι ένα «Ευχαριστώ» που απλόχερα λες στη ζωή σου. Μάλιστα προσθέτει ότι «είναι ΑΥΤΟ ακριβώς που συμβαίνει με τα νέα μας μελάνια. Μπορούμε να είμαστε πραγματικά μια χαρά η κάθε μία μόνη της. Αλλά οι δύο μας μαζί... βγάζουμε αληθινό νόημα»…

τατουάζ συνατσάκη παπαδημητρίου

)

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα