6 τολμηρά άτομα με τατουάζ στο πρόσωπο
Δημοσιεύτηκε 24-12-2014 στις 14:45Προβολές: 1432 

Η πραγματοποίηση ενός τατουάζ αποτελεί σίγουρα μια δέσμευση. Πόσο μάλλον όταν κάποιος επιλέγει το πρόσωπο για τα σχέδιά του. Αναμφίβολα μια πολύ «θαρραλέα» κίνηση, την οποία αποτύπωσε με το φακό του  σε ορισμένα άτομα ο φωτογράφος Mark Leaver.

Τα κίνητρα που οδηγούν κάποιον σε τατουάζ στο πρόσωπο ποικίλουν τόσο όσο και τα ίδια τα σχέδια που επιλέγει κάποιος. «Κάποιοι αναζητούν ριζικές μεταμορφώσεις και τα τατουάζ στο πρόσωπο γίνονται ένα είδος μάσκας», όπως αναφέρει ο Merk Leaver, προσθέτοντας ότι «για άλλους αποτελούν απλά μια επανάσταση ενάντια στο σύστημα». Όποιος κι αν είναι πάντως ο λόγος, από τη στιγμή που κάποιος θα αποφασίσει να κάνει τατουάζ στο πρόσωπο, δεν υπάρχει πισωγύρισμα…

Ο νεαρός φωτογράφος, ο οποίος φοιτά ακόμη στο κολέγιο, ξεκίνησε ένα φωτογραφικό project με τον απλό και κατανοητό τίτλο: «tattoos», αποτυπώνοντας όσους αποφάσισαν να βάλουν μελάνι στο πρόσωπό τους. Με τη φωτογραφική λήψη κοντινών κάδρων, αποκαλύπτει ένα τρωτό επίπεδο των χαρακτήρων, κάτω από το εντυπωσιακό εξωτερικό «περίβλημα».

Σύμφωνα με τον καλλιτέχνη, «οι άνθρωποι συχνά συσχετίζουν τα τατουάζ στο πρόσωπο με έναν αριθμό αρνητικών γεγονότων και πληροφοριών όπως η εγκληματικότητα, οι αυτοκτονίες και η κατάθλιψη. Κάτι τέτοιο φυσικά απέχει πολύ από την πραγματικότητα, καθώς πλέον τα τατουάζ στο πρόσωπο αντιπροσωπεύουν την δημιουργικότητα, την αισθητική, τη μεταμόρφωση και την πνευματικότητα».

Τα μοντέλα του Leaver είναι κυρίως νέα σε ηλικία και διατεθειμένα να  μοιραστούν τις καλές και τις κακές πτυχές της ζωής τους. Σε αυτές τις εντυπωσιακές φωτογραφίες που δημοσιεύουμε, ο Leaver προκαλεί τους παρατηρητές να δουν πέρα από το πρόσωπο, δηλαδή το ίδιο το άτομο.


tattoo face

Joe Munroe -26 ετών

 

tattoo face

Calum Stewart - 26 ετών. Πριν από δυόμιση χρόνια ο μεγαλύτερος αδερφός του Calum ξεκίνησε να κάνει τατουάζ στο πρόσωπο και τον ακολούθησε ο Calum καλύπτοντας με τη σειρά του την δεξιά πλευρά του προσώπου

 

tattoo faceDeryn – Κατέχει πτυχίο στην ψυχολογία και τατουάζ στο πρόσωπό της από το 2011. Η Deryn δεν διαθέτει άμεσα σχέδια για να καλύψει με νέα σχέδια το πρόσωπό της, κάτι που δεν αποκλείει ωστόσο να συμβεί σε 10 χρόνια


tattoo faceKeif price- 23 ετών – «Πραγματοποιώντας τατουάζ στο πρόσωπό μου συνειδητοποίησα πραγματικά πότο στενόμυαλη είναι η κοινωνία»


 tattoo face

Keith Gordon – Ο Keith είναι 57 ετών και ο πιο cool τύπος στο Essex. Ξεκίνησε να πραγματοποιεί τατουάζ πριν από 3 χρόνια.


 tattoo face

Ο Yann και η Delphine ζουν σε ένα στούντιο στο Hackney της Αγγλίας. Η Delphine είναι tattoo artist και ο Yann είναι εξπέρ στο body modification.

 

)

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα