Γενέθλια για το GreekTattoo Magazine!
Δημοσιεύτηκε 29-12-2014 στις 11:18Προβολές: 1403Τα πρώτα του γενέθλια γιορτάζει το GreekTattoo Magazine, το οποίο συμπλήρωσε αισίως τα 12 τεύχη και τον ένα χρόνο παρουσίας στον ελληνικό χώρο του τατουάζ και του piercing.

Πόσο γρήγορα περνάει τελικά ο καιρός… Σαν χθες πραγματικά φαντάζει η μέρα εκείνη που το πρώτο τεύχος του ηλεκτρονικού μας περιοδικού GreekTattoo magazine κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο.

Δεδομένης της έλλειψης ενός έντυπου περιοδικού στην ελληνική αγορά για το τατουάζ και γενικότερα της περιορισμένης ενημέρωσης του χώρου στο συγκεκριμένο αντικείμενο στην Ελλάδα και στην Κύπρο, ακόμα και στο διαδίκτυο, η δημιουργία του GreekTattoo Magazine ήταν ουσιαστικά επιτακτική.

Τα αποτελέσματα θα μπορούσαμε να πούμε ότι ήταν εντυπωσιακά. Τα ηλεκτρονικά τεύχη του περιοδικού μας αγκαλιάστηκαν από τους επαγγελματίες, τους ερασιτέχνες και τους απλούς φίλους του χώρου από την πρώτη στιγμή και τα πρώτα ήδη τεύχη. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα τα ηλεκτρονικά μας τεύχη κάθε μήνα να έχουν πολλές χιλιάδες προβολές στην έκδοση με ξεφύλλισμα των σελίδων (flip page), αλλά και στις μορφές αρχείων .pdf και .epub που είναι κατάλληλες για φορητές συσκευές, smartphones και tablets και τις οποίες μπορεί να κατεβάσει και να διαβάσει κανείς ακόμη και εκτός διαδικτύου.

Πραγματικά τα νούμερα της αναγνωσιμότητας του GreekTattoo Magazine θα μπορούσαν να ζηλέψουν πάρα πολλά κλαδικά περιοδικά και εφημερίδες, ακόμη και πανελλαδικές freepress εκδόσεις, κάτι που φανερώνει τη μεγάλη ανάπτυξη του χώρου, αλλά και το πόσο δημοφιλές έχει γίνει πλέον το αντικείμενο στους Έλληνες.

 

Σταθερά βήματα…

Θεωρούμε ότι κλειδί της επιτυχίας μας αυτής είναι ότι η θεματολογία μας διατηρείται αυστηρά εντός των πλαισίων του tattoo και του piercing και δεν προσπαθούμε να γεμίσουμε σελίδες με άσχετο υλικό και αδιάφορο περιεχόμενο. Προσπαθούμε παράλληλα να παρακολουθούμε από κοντά τις εξελίξεις του χώρου και να συνεργαζόμαστε και να παρουσιάζουμε κάθε αξιόλογη προσπάθεια των επαγγελματιών του χώρου. Για τον λόγο αυτό είμαστε πάντα ανοιχτοί στην επικοινωνία και χαρούμενοι όταν μας στέλνετε και τις δικές σας προτάσεις συνεργασίας ή αναβάθμισης της ύλης μας.

Υποσχόμαστε ότι και μέσα στο 2015 θα συνεχίσουμε σταθερά το έργο που ξεκινήσαμε και θα γίνουμε ακόμη καλύτεροι, προσπαθώντας να καλύψουμε τις όποιες ελλείψεις, μικρές οι μεγάλες υπάρχουν ακόμη στο περιοδικό και στην ιστοσελίδα μας, tattoostudios.gr το οποίο χαιρόμαστε επίσης να βλέπουμε να αναπτύσσεται δυναμικά μέρα με την ημέρα.

Η ομάδα του GreekTattoo Magazine σας εύχεται ολόψυχα να έχετε ένα ευτυχισμένο, δημιουργικό 2015, με υγεία, επιτυχίες και φυσικά πολλά tattoo!

 

GreekTattoo Magazine logo

 

)

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα