Ο συμβολισμός των 6 τατουάζ της Τάμτα
Δημοσιεύτηκε 08-01-2015 στις 14:33Προβολές: 1389Λίγα λόγια για τα τατουάζ που έχει στο σώμα της, καθώς επίσης και το συμβολισμό που αυτά έχουν ανέφερε σε πρόσφατη συνέντευξή της σε περιοδικό η δημοφιλής τραγουδίστρια Τάμτα.

Πιο συγκεκριμένα, όπως ανέφερε η τραγουδίστρια, το κάθε τατουάζ σημαίνει κάτι διαφορετικό και ξεχωριστό για την ίδια. Έτσι, τα έξι τατουάζ της συμβολίζουν τη μουσική, τη χώρα, τη θρησκεία της, τη μητέρα, την κόρη και τον αγαπημένο της καλλιτέχνη που δεν είναι άλλος από τον αείμνηστο Michael Jackson.

Η Τάμτα πρόσθεσε επίσης ότι όλες οι φράσεις έχουν και κάποιο ιδιαίτερο νόημα, όπως για παράδειγμα τη φράση “make a change” που αποτελεί το πιο πρόσφατο απόκτημά της. Με τη συγκεκριμένη φράση που έχει στο χέρι της σε τατουάζ η Τάμτα εννοεί ότι όλοι θα πρέπει να προχωράμε σε κάποια αλλαγή στη ζωή μας χωρίς φόβο. Όπως επισήμανε η ίδια, μπορεί να κάνει  μια αλλαγή και αυτή τελικά να μην πετύχει, ωστόσο θεωρεί ότι θα ήταν καλύτερο να πει ότι τόλμησε και απέτυχε παρά να μετανιώσει που δεν το έκανε.

 

τατουάζ τάμτα

)

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα