Διαβάστε το 13o τεύχος του GreekTattoo Magazine Ιανουαρίου 2015) δωρεάν!
Δημοσιεύτηκε 21-01-2015 στις 13:10Προβολές: 1391Φίλοι του tattoo και του piercing, με μεγάλη μας χαρά σας ανακοινώνουμε την κυκλοφορία του Τεύχους Ιανουαρίου 2015 του ηλεκτρονικού τεύχους του GreekTattoo Magazine.

Με το προηγούμενο τεύχος συμπληρώσαμε ένα χρόνο ηλεκτρονικών εκδόσεων του περιοδικού και δηλώνουμε πολύ χαρούμενοι από το γεγονός αυτό και πολύ περισσότερο γιατί οι χιλιάδες αναγνώστες του, το αγκάλιασαν με πολύ ενδιαφέρον από την πρώτη στιγμή. Σας υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε με ακόμη μεγαλύτερη διάθεση να σας ενημερώνουμε για τον ελληνικό και διεθνή χώρο του tattoo και του piercing και να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις του χώρου.

Στο τεύχος Ιανουαρίου 2015 του GreekTattoo Magazine σας προσφέρουμε μια παρουσίαση του Christos Tattoo Studio στη Νέα Φιλαδέλφεια και μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη του ιδιοκτήτη και tattoo artist Χρήστου, που μας μιλάει για το χώρο και τη δουλειά του.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα θέματά μας, θα βρείτε αρκετή ύλη σε όλες τις θεματικές μας κατηγορίες και ιδίως πολύ ενδιαφέροντα άρθρα στα «Θέματα», όπως είναι για παράδειγμα η καθιερωμένη πλέον στήλη του “Tattoo School”.

Τέλος να σας ενημερώσουμε ότι στη σελίδα μας στο Facebook και στα πλαίσια των γενεθλίων του GreekTattoo Magazine «τρέχει» ένας πολύ ενδιαφέρον διαγωνισμός με δώρο 2 τατουάζ αξίας 100 ευρώ από το Open Mind Tattoo Club, καθώς και δύο aftercare κρέμες της Panthenols. Προλάβετε να πάρετε μέρος!

Περιμένουμε πάντα τις παρατηρήσεις και τις προτάσεις σας. Μην διστάσετε να μας ενοχλήσετε για οποιαδήποτε πληροφορία ή συνεργασία.

Καλό διάβασμα.

 

Η ομάδα του tattoostudios.gr

 

 

Διαβάστε το τεύχος Ιανουαρίου 2015 του GreekTattoo online πατώντας εδώ!

Κατεβάστε το τεύχος σε μορφή εγγράφου .pdf στον υπολογιστή, το tablet ή το κινητό σας

Κατεβάστε το τεύχος σε μορφή εγγράφου .epub στον υπολογιστή, το tablet ή το κινητό σας

 

GreekTattoo Magazine issue 13 - January 2015

)

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα