Το κορίτσι που κάνει τατουάζ το όνομά σου στο σώμα της
Δημοσιεύτηκε 28-01-2015 στις 10:12Προβολές: 1358Illma Gore tattoo projectΤο ενδιαφέρον χιλιάδων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο έχει «κεντρίσει» η Illma Gore, η οποία ζητά $10 για να «χτυπήσει» στο σώμα της το όνομα οποιοδήποτε ενδιαφερόμενου.

Όπως αναφέρει η ίδια, πρόκειται ουσιαστικά για ένα καλλιτεχνικό πείραμα, για την πραγματοποίηση του οποίου έχει αποφασίσει να καλύψει ολόκληρο το σώμα της με τατουάζ ονομάτων αγνώστων ανθρώπων από κάθε γωνιά του πλανήτη.

Η Illma δείχνει αποφασισμένη να ολοκληρώσει το πλάνο της ενώ όταν τη ρωτούν γιατί αποφάσισε να προβεί σε αυτή την ενέργεια, απαντά ότι πρόκειται για ένα κομμάτι τέχνης που δεν μπορεί να πωληθεί και ότι επιπλέον προτιμά ως καλλιτέχνιδα να γεμίσει ολόκληρο το σώμα της με τατουάζ αυτή την περίοδο που είναι νέα, παρά να καταλήξει γριά και να πλέκει γάντια για αστακούς…

Το όλο εγχείρημα επιτρέπει σε όποιον δώσει στη νεαρή καλλιτέχνιδα $10 να έχει τη δυνατότητα να χαράξει το όνομά του με tattoo στο σώμα της Illma. Τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν μέσω διαδικτύου θα διατεθούν φυσικά για το κόστος των τατουάζ αλλά και για έξοδα εκθέσεων που θα πραγματοποιηθούν στο μέλλον.

Η Illma Gore υπολογίζει ότι θα χρειαστούν περίπου 60 ώρες για την ολοκλήρωση των τατουάζ, ενώ έχει ανακοινώσει ότι αρκετά από αυτά θα γίνουν ζωντανά σε έκθεση που θα πραγματοποιήσει στα τέλη Μαρτίου στο Λος Άντζελες η ίδια, με αποκλειστικό σκοπό να δείξει τα τατουάζ στο κοινό και στα ΜΜΕ.

Illma Gore tattoo project

Illma Gore tattoo project

)

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα