Τι μπορεί να συμβεί όταν ένας χαζομπαμπάς είναι παράλληλα λάτρης των τατουάζ;
Δημοσιεύτηκε 02-02-2015 στις 13:24Προβολές: 1371father tattoo

Ένα από τα πιο κλασικά θέματα για τατουάζ είναι όταν οι γονείς επιλέγουν να γράψουν με κάποια γραμματοσειρά το όνομα του νεογέννητου παιδιού τους στο σώμα τους, μαζί ίσως και με την  ημερομηνία των γενεθλίων του. Ωστόσο υπάρχουν και κάποιοι ακόμη μεγαλύτεροι χαζομπαμπάδες και χαζομαμάδες, όπως ένας Καναδός πατέρας.

Ο Keith Anderson λατρεύει τα τατουάζ και πολύ περισσότερο λατρεύει τον γιο του. Έτσι έχει χτυπήσει πάνω στο σώμα του πάμπολλα τατουάζ από παιδικές ζωγραφιές του γιού του, που τρεις διαφορετικοί tattoo artists έχουν φροντίσει να τις μεταφέρει από το χαρτί, στο δέρμα του Kaith.

Η συγκεκριμένη διαδικασία πραγματοποιείται τα τελευταία τρία χρόνια και μάλιστα στο τελευταίο τατουάζ συμμετείχε ενεργά και ο ίδιος ο 7χρονος γιος του, κρατώντας για λίγο το μοτεράκι με τη βελόνα πάνω από το δέρμα του πατέρα του.

Τα ζωγραφικά αυτά παιδικά τατουάζ ξεκίνησαν όταν ο γιος του ήταν 4 ετών. Από εκείνη τη στιγμή ο Keith «χτυπά» στο δεξί του χέρι ένα τατουάζ το χρόνο και δηλώνει ότι δεν πρόκειται να σταματήσει, εκτός αν ο γιος του αποφασίσει κάποια στιγμή ότι δεν θέλει να συνεχίσει.

Όπως αναφέρει ο Keith, «είναι διασκεδαστικό να μετατρέπεις την παιδική τέχνη σε τατουάζ και είναι κάτι που κανείς άλλος δεν το έχει κάνει στο παρελθόν».

father tattoo

father tattoo

father tattoo

father tattoo

father tattoo

father tattoo

father tattoo

father tattoo


)

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα