Το αλλοιωμένο τατουάζ στο ακρωτηριασμένο πόδι του Άντι Γκραντ
Δημοσιεύτηκε 09-02-2015 στις 14:28Προβολές: 1393andy tattoo

Ποικίλα συναισθήματα προκαλεί η ιστορία ενός Άγγλου, οπαδού της Λίβερπουλ, ο οποίος έχασε στο Αφγανιστάν το δεξί του πόδι, θυσιάζοντας μαζί με αυτό και ένα μέρος του τατουάζ που είχα πραγματοποιήσει για την αγαπημένη του ποδοσφαιρική ομάδα.

Ο Άντι Γκράντ υπηρετούσε στον αγγλικό στρατό όταν το 2009 πάτησε μια νάρκη, με αποτέλεσμα δύο χρόνια αργότερα να αναγκαστεί να υποβληθεί σε επέμβαση αφαίρεσης του δεξιού του ποδιού, κάτω από το γόνατο.

Η επέμβαση χαρακτηρίστηκε από τους γιατρούς ως επιτυχημένη, ωστόσο κατά τη διάρκεια της χειρουργικής διαδικασίας έπρεπε οι γιατροί να αφαιρέσουν από το πόδι και ένα μέρος του τατουάζ που είχε κάνει προς τιμήν της αγαπημένης του Λίβερπουλ, με το γνωστό motto: “You’ll Never Walk Alone”.

Η τραγική μοίρα έφερε έτσι τα πράγματα ώστε ουσιαστικά να αφαιρεθεί η τελευταία λέξη και ουσιαστικά το τατουάζ να πάρει νέο νόημα, καθώς πλέον αναγράφει: “You’ll Never Walk” (Δεν θα ξαναπερπατήσεις)…

Βέβαια ο Άντι δεν το έχει βάλει κάτω και μάλιστα όχι μόνο μπορεί να περπατήσει, αλλά και να τρέξει, με τη βοήθεια ενός προσθετικού μέλους. Όπως αναφέρει ο ίδιος, μπορεί να τρέξει 10 χιλιόμετρα μέσα σε 40 λεπτά και απέχει μόλις δύο λεπτά από το ρεκόρ χρόνου για αθλητές με τεχνητά μέλη στη συγκεκριμένη απόσταση.

andy tattoo

andy tattoo

andy tattoo

andy tattoo

)

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα