Οι νικητές του διαγωνισμού τατουάζ του Open Mind Tattoo, της Panthenols και του GreekTattoo Magazine
Δημοσιεύτηκε 09-02-2015 στις 15:47Προβολές: 13621 year tattoo contest

Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός με δώρο 2 τατουάζ αξίας 100 ευρώ, προσφορά του Open Mind Tattoo Club, με αφορμή τον 1 χρόνο παρουσίας του GreekTattoo Magazine.

Οι δύο νικητές που αναδείχθηκαν με κλήρωση είναι οι:

 

Αιμιλία Κωνσταντοπούλου

Ιωάννης Τσαναής

 

Οι δύο τυχεροί του διαγωνισμού θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τα Open Mind Tattoo Club προκειμένου να προγραμματίσουν τα ραντεβού τους για το νέο τους τατουάζ, ενώ μαζί με το νέο τους σχέδιο θα λάβουν και από μια κρέμα aftercare για τατουάζ, προσφορά της εταιρείας Panthenols, ολοκληρωμένη φροντίδα του τατουάζ τους, την κρίσιμη πρώτη περίοδο επούλωσής του.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα το Open Mind Tattoo Club και την Panthenols για την προσφορά τους, καθώς επίσης και όσους έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό.

Στο επόμενο διάστημα σας επιφυλάσσουμε και άλλους παρόμοιους διαγωνισμούς, συνεπώς αν αυτή τη φορά δεν σταθήκατε τυχεροί, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι σας δοθούν και στο προσεχές μέλλον πολλές ακόμη ανάλογες ευκαιρίες.

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα