Οι γιαγιάδες με τατουάζ συνεχίζουν να σπάνε τα ρεκόρ
Δημοσιεύτηκε 15-01-2014 στις 14:34Προβολές: 1393Πριν λίγο καιρό είχαμε γράψει για σε δύο υπεραιωνόβιες γιαγιάδες στις Η.Π.Α., οι οποίες λίγο πριν και λίγο μετά την συμπλήρωση των 100 ετών αποφάσισαν να «χτυπήσουν» τα πρώτα τους τατουάζ στο σώμα τους. Ωστόσο υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις υπεαιωνόβιων γιαγιάδων που αγαπούν τα tattoo.

Η Isobel Varley είναι άλλη μια δυναμική γιαγιά, αρκετά μικρότερη βέβαια σε ηλικία, η οποία λατρεύει τα τατουάζ και για το πάθος της αυτό κατάφερε μάλιστα να δει το όνομά της και στο βιβλίο με τα ρεκόρ Γκίνες.

Η Isobel Varley είναι βρετανικής καταγωγής, από το Γιορκσάιρ. Γεννήθηκε το 1937 στην αγγλική πόλη, αλλά για πολλές δεκαετίες δεν είχε καμία ιδιαίτερη σχέση με τα τατουάζ, παρότι το πρώτο της τατουάζ το είχε πραγματοποιήσει σε αρκετά μικρή ηλικία, ήδη από τη δεκαετία του ’40.


Η Isobel και το ρεκόρ

Τα πάντα άρχισαν να αλλάζουν στη ζωή της Βρετανίδας από το 1986, όταν η ίδια γνώρισε τον tattoo artist Bill Cooke, ο οποίος από την ημέρα της γνωριμίας έως σήμερα έχει «χτυπήσει», με πολλούς ακόμη συναδέλφους του, δεκάδες τατουάζ στο κορμί της 76χρονης σήμερα Isobel.

Η βρετανίδα μάλιστα κατάφερε να δει το όνομά της στο βιβλίο με των ρεκόρ Γκίνες, καθώς κατάφερε να γίνει η γυναίκα τρίτης ηλικίας με τα περισσότερα τατουάζ σε όλο της το κορμί. Όπως αναφέρει πιο συγκεκριμένα το βιβλίο, σε διάστημα 10 χρόνων, η Isobel «χτύπησε» πάνω στο σώμα της περισσότερα από 200 τατουάζ, καλύπτοντας με αυτόν τον τρόπο το 76% του κορμιού της. Όπως αναφέρει η ίδια, οι μόνες περιοχές που δεν έχουν κάποιο tattoo είναι το πρόσωπο, τα πέλματα των ποδιών και τα αυτιά της.

Η ίδια επίσης δηλώνει πολύ περήφανη για το κορμί της, το οποίο όπως λέει φέρει τις υπογραφές κάποιων σπουδαίων καλλιτεχνών τατουάζ απ’ όλο τον κόσμο.

 

tattoo γιαγιά tattoo γιαγιά tattoo γιαγιά


)

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα