Φρικιαστική ανακάλυψη και αναγνώριση πτώματος μέσω τατουάζ
Δημοσιεύτηκε 12-02-2015 στις 14:02Προβολές: 1376Στην αναγνώριση ενός νεκρού από το τατουάζ που βρέθηκε στο πτώμα του μπόρεσε να προχωρήσει η αστυνομίας της Βικτώριας στην Αυστραλία, μετά την ανακάλυψη του σώματος του νεκρού άνδρα.

Ο τριαντάχρονος άνδρας έπεσε θύμα ενός φρικιαστικού εγκλήματος, ο δράστης του οποίου παραμένει ακόμη ελεύθερος, διαφεύγοντας τη σύλληψη. Συγγενείς του δολοφονηθέντα επισκέφθηκαν το τοπικό αστυνομικό τμήμα, δηλώνοντας ότι γνώριζαν το θύμα, το οποίο εκτός των άλλων διέθετε και καθαρό ποινικό μητρώο και βρισκόταν στον κατάλογο των εξαφανισμένων ατόμων που διατηρεί η αστυνομία.

Η ανακάλυψη του πτώματος έγινε στις αρχές Φεβρουαρίου από περαστικούς που πραγματοποιούσαν τον περίπατό τους στις όχθες του ποταμού Maribyrnong, που διαρρέει στα κεντρικά προάστια της Μελβούρνης. Οι περαστικοί παρατήρησαν ανθρώπινα μέλη τα οποία επέπλεαν στην επιφάνεια του ποταμού και κάλεσαν την αστυνομία.

Λίγο αργότερα δύτες της αστυνομίας εντόπισαν διάσπαρτα ανθρώπινα μέλη σε μια απόσταση ενός χιλιομέτρου από το αρχικό εύρημα. Η αναγνώριση του πτώματος έγινε τελικά από τους συγγενείς του θύματος με τη βοήθεια ενός τατουάζ, ωστόσο το όνομα του τριαντάχρονου δεν θα ανακοινωθεί πριν ολοκληρωθούν οι εργαστηριακές εξετάσεις DNA.

 tiver tattoo

Το τατουάζ του νεκρού άνδρα από το οποίο έγινε η αναγνώριση του πτώματός του

)

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα