Διαβάστε το 14o τεύχος του GreekTattoo Magazine Φεβρουάριος 2015) δωρεάν!
Δημοσιεύτηκε 16-02-2015 στις 13:04Προβολές: 1348Φίλοι του tattoo και του piercing, με μεγάλη μας χαρά σας ανακοινώνουμε την κυκλοφορία του Τεύχους Φεβρουαρίου 2015 του ηλεκτρονικού τεύχους του GreekTattoo Magazine.

Στο νέο αυτό τεύχος του GreekTattoo Magazine σας προσφέρουμε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη ενός πολύ ταλαντούχου νέου καλλιτέχνη στον τομέα των τατουάζ, του Uncl Paul που πιστεύουμε πραγματικά ότι έχει πολύ μεγάλο μέλλον.

Παράλληλα υπάρχει μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη του NVS, ενός ταλαντούχου καλλιτέχνη που δεν ασχολείται με το τατουάζ επαγγελματικά, αλλά με τη γλυπτική, το όνομα του οποίου όμως θα το βρείτε αρκετές φορές μπροστά σας το επόμενο διάστημα, χωρίς να θέλουμε να αποκαλύψουμε περισσότερες λεπτομέρειες αυτή τη στιγμή.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα θέματά μας, θα βρείτε για άλλη μια φορά πλήθος θεμάτων και νέων από την Ελλάδα, την Κύπρο και το εξωτερικό που αφορούν το tattoo και το piercing.

Περιμένουμε πάντα τις παρατηρήσεις και τις προτάσεις σας. Μην διστάσετε να μας ενοχλήσετε για οποιαδήποτε πληροφορία ή συνεργασία.

Καλό διάβασμα.

 

Η ομάδα του tattoostudios.gr

 

Διαβάστε το τεύχος Φεβρουαρίου 2015 του GreekTattoo online πατώντας εδώ!

Κατεβάστε το τεύχος σε μορφή εγγράφου .pdf στον υπολογιστή, το tablet ή το κινητό σας

Κατεβάστε το τεύχος σε μορφή εγγράφου .epub στον υπολογιστή, το tablet ή το κινητό σας

 

GreekTattoo Magazine issue 13 - January 2015

)

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα