Τατουάζ στον βολβό του ματιού από συμμετέχοντες στο tattoo convention του Καράκας
Δημοσιεύτηκε 25-02-2015 στις 14:09Προβολές: 1408τατουάζ στο μάτι

Η «αφρόκρεμα» του τατουάζ, του body modification και του piercing συγκεντρώθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Καράκας στην Βενεζουέλα για το Venezuelan Tattoo Convention 2015.
 
Καλεσμένοι του φεστιβάλ ήταν όλοι εκείνοι οι άνθρωποι που τα τελευταία χρόνια έχουν κοσμήσει χιλιάδες σελίδες περιοδικών και άρθρα στο διαδίκτυο, φτάνοντας στα άκρα και την υπερβολή.

Ανάμεσά τους ξεχώρισε η 36χρονη celebrity «DJ βαμπίρ» Maria Jose Cristerna η οποία είναι καλυμμένη με τατουάζ και έχει δεκάδες σκουλαρίκια στο πρόσωπο και όλο της το σώμα.

Aίσθηση προκάλεσε η ανταπόκριση και οι φωτογραφίες του Reuters το οποίο παρουσίασε το τατουάζ στην κόρη του ματιού, προσθέτοντάς μάλιστα πως ήταν εξαιρετικά δημοφιλές μεταξύ των επισκεπτών. Συνολικά οι επαγγελματίες της δερματοστιξίας και του Body Modification που συμμετείχαν ήταν 400, ενώ εκατοντάδες ήταν οι επισκέπτες που εκμεταλλεύτηκαν το event για να κάνουν και οι ίδιοι ένα τατουάζ από τους καλύτερους επαγγελματίες του κόσμου.

τατουάζ στο μάτι

τατουάζ στο μάτι

τατουάζ στο μάτι

τατουάζ στο μάτι

τατουάζ στο μάτι

)

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα