Ανορθόγραφος tattoo artist = Δυστυχισμένος πελάτης
Δημοσιεύτηκε 11-03-2015 στις 12:29Προβολές: 1355Jon Bovi tattoo

Θα μπορούσε να είναι απλά μια φάρσα αλλά δυστυχώς για τον νεαρό που χτύπησε το tattoo, είναι πραγματικότητα. Πρόκειται για ένα ανορθόγραφο τατουάζ με τον τίτλο τραγουδιού του Bon Jovi, το οποίο μάλιστα έχει γραμμένο λάθος και το όνομα του καλλιτέχνη.

Αν υπήρχε top 10 των χειρότερων τατουάζ του πλανήτη, το συγκεκριμένο θα διεκδικούσε σίγουρα με πολλές αξιώσεις μια θέση στη δεκάδα. Πρόκειται για ένα τατουάζ του φίλου μιας κοπέλας με λογαριασμό στο Reddit, που είχε την ιδέα να χτυπήσει σε τατουάζ τον τίτλο του τραγουδιού toy 2000 «It’s my life» του Bon Jovi.

Παρότι ακούγεται πολύ εύκολο αρχικά, ο tattoo artist που ανέλαβε την εργασία βάλθηκε να ταράξει τον πλανήτη, καθώς εκτός από το ορθογραφικό λάθος στη φράση (γράφει “It’s is”), έκανε λάθος ακόμη και το όνομα του καλλιτέχνη, γράφοντάς το ως Jon Bovi…!

Ποιο συγκεκριμένα ολόκληρη η φράση γράφει: «It’s is my life – Jon Bovi». Πολλοί χρήστες του Reddid αποκάλεσαν πλαστή τη φωτογραφία αναφέροντας μάλιστα ότι ούτε ο χειρότερος tattoo artist στον κόσμο δεν θα μπορούσε να κάνει αυτό το λάθος, ωστόσο ο χρήστης που την ανέβασε ορκίζεται ότι η φωτογραφία είναι αληθινή. Από την πλευρά μας δεν έχουμε λόγο να μην πιστέψουμε την κοπέλα που ανέβασε τη φωτογραφία καθώς έχουμε γίνει μάρτυρες παρόμοιων καταστάσεων στο παρελθόν και δεν μας κάνει τόση μεγάλη εντύπωση.

 

Jon Bovi tattoo

)

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα