Διαβάστε το 15o τεύχος του GreekTattoo Magazine (Μάρτιος 2015) δωρεάν!
Δημοσιεύτηκε 13-03-2015 στις 10:59Προβολές: 1395Φίλοι του tattoo και του piercing, με μεγάλη μας χαρά σας ανακοινώνουμε την κυκλοφορία του Τεύχους Μαρτίου 2015 του ηλεκτρονικού τεύχους του GreekTattoo Magazine.

Στο νέο αυτό τεύχος του GreekTattoo Magazine δημοσιεύουμε τη συνέντευξη του Κυριάκου Μπαλάσκα, tattoo artist και ιδιοκτήτη του Daskside Tattoo Society που βρίσκεται στην περιοχή του Κολωνακίου στην Αθήνα, ο οποίος πέρα από την προσωπική του πορεία στο χώρο του τατουάζ, ως διοργανωτής μας αναφέρει παράλληλα  πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία για τα tattoo conventions της Αθήνας και Θεσσαλονίκης το Μάιο και το Σεπτέμβριο του 2015 ,που όλοι φυσικά περιμένουμε με ανυπομονησία.

Παράλληλα στις σελίδες μας θα βρείτε και με μια παρουσίαση του στούντιο του Daskside Tattoo Society και των υπόλοιπων καλλιτεχνών που εργάζονται σε αυτό. Η θεματολογία μας είναι και αυτό το μήνα πλούσια και περιλαμβάνει άρθρα σε όλες τις κατηγορίες των θεμάτων, διεθνών, ειδήσεων, tattoo school κλπ.

Περιμένουμε πάντα τις παρατηρήσεις και τις προτάσεις σας. Μην διστάσετε να μας ενοχλήσετε για οποιαδήποτε πληροφορία ή συνεργασία.

Καλό διάβασμα.

 

Η ομάδα του tattoostudios.gr

 

Διαβάστε το τεύχος Μαρτίου 2015 του GreekTattoo online πατώντας εδώ!

Κατεβάστε το τεύχος σε μορφή εγγράφου .pdf στον υπολογιστή, το tablet ή το κινητό σας

Κατεβάστε το τεύχος σε μορφή εγγράφου .epub στον υπολογιστή, το tablet ή το κινητό σας

 

GreekTattoo Magazine issue 15 - March 2015

)

)

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα