Τα τολμηρά τατουάζ της Cris Cyborg
Δημοσιεύτηκε 17-03-2015 στις 11:07Προβολές: 1379Cris Cyborg

Μπορεί να μην συγκαταλέγεται ανάμεσα στις πιο όμορφες παρουσίες του γυναικείου MMA και kickboxing, ωστόσο τα τατουάζ της Cris Cyborg και τα σημεία που έχει αποφασίσει να τα πραγματοποιήσει αναβαθμίζουν λίγο-πολύ τη γυναικεία της φύση.

H Cris Cyborg Justino ή Cristine Justino όπως είναι το πραγματικό της όνομα, έγινε ιδιαίτερα γνωστή στον χώρο του γυναικείου MMA αν και το τελευταίο διάστημα ασχολείται με το kickboxing, καθώς υπήρξαν πολλά ζητήματα στην καριέρα της μετά τη θετική εξέταση για αναβολικά το 2012. Η εμφάνισή της επίσης, όπως αναφέραμε, δεν την έχει βοηθήσει να γίνει τόσο δημοφιλής στην επιτυχημένη καριέρα της όσο άλλες αθλήτριες του χώρου, που πέρα από δύναμη και τεχνική διαθέτουν και γοητεία και sex appeal.

Η αθλήτρια διαθέτει αρκετά τατουάζ στο γυμνασμένο της κορμί που πραγματικά της δίνουν ένα όμορφο και ξεχωριστό στυλ στον χώρο.

Cris Cyborg

Cris Cyborg

Cris Cyborg

Cris Cyborg

Cris Cyborg

Cris Cyborg

Cris Cyborg

Cris Cyborg

)

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα