Γιατί όσοι έχουν τατουάζ είναι καλύτεροι στις σχέσεις τους
Δημοσιεύτηκε 31-03-2015 στις 13:12Προβολές: 1609Τα τατουάζ εξακολουθούν να έχουν έως και σήμερα φανατικούς υποστηριχτές αλλά και εκείνους που παραμένουν διστακτικοί ή που δηλώνουν ακόμη και πολέμιοί τους. Η κριτική μερικές φορές είναι το πιο εύκολο πράγμα, αλλά εσείς που αγαπάτε τα τατουάζ μην πτοείστε καθόλου. Έχετε έναν ακόμη λόγο να είστε υπερήφανοι για τα τατουάζ σας, γιατί με αυτά γίνεστε καλύτεροι στους δεσμούς σας και επίσης καλύτεροι σύζυγοι…

Δεν πρόκειται για αστείο και αερολογία, αυτό είναι το αποτέλεσμα αξιόπιστων ερευνών που έχουν πραγματοποιηθεί κατά καιρούς και οι οποίες αναφέρουν ότι υπάρχουν κυρίως τρεις λόγοι για τους οποίους όσοι έχουν τατουάζ είναι καλύτεροι στις σχέσεις τους. Πιο συγκεκριμένα:

 

Είναι μηχανές του σεξ

Όπως αναφέρει το Sexual Medicine με βάση τα πορίσματα έρευνας που πραγματοποίησε, όσοι διαθέτουν τατουάζ, piercing και άλλα σωματικά modifications, κάνουν περισσότερο σεξ από τους υπόλοιπους.

 

Έχουν περισσότερη σιγουριά

Αποτελεί άποψη αρκετών ότι όσοι έχουν τατουάζ στο σώμα τους, τα κάνουν από ανασφάλεια. Αυτή η αντίληψη δεν έχει πραγματικά καμιά βάση. Αντίθετα, μελέτες αναφέρουν ότι οι άνθρωποι που κάνουν τατουάζ έχουν γενικότερα λιγότερο άγχος και καλύτερη εκτίμηση για τον εαυτό και την εξωτερική τους εμφάνιση. Μάλιστα η αυτοεκτίμηση βρίσκεται στο απόγειό της τρεις εβδομάδες αφού «χτυπήσουν» το τατουάζ.

 

Είναι έξυπνοι και μορφωμένοι

Ένα άλλο κοινωνικό στερεότυπο που μπορεί στο παρελθόν να είχε βάση, αλλά όχι πλέον εδώ και πολλές δεκαετίες, είναι ότι για να έχεις τατουάζ, τότε έχεις σίγουρα και ποινικό μητρώο και δεν συγκαταλέγεσαι φυσικά στο γκρουπ των μορφωμένων. Ωστόσο είναι πλέον δεδομένο ότι οι περισσότεροι νέοι, που ανήκουν άλλωστε στο πιο μορφωμένο τμήμα του πληθυσμού, ασχολούνται όλο και περισσότερο με τα τατουάζ. Άλλωστε όπως επισημαίνει σχετική έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε δείγμα 1.753 σπουδαστών στις Η.Π.Α., το 14% είχε τατουάζ, ενώ ποσοστό 4% είχε 7 και πλέον piercing.

 

tattoo relation

)

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα