Ένα έξυπνο tattoo γίνεται λύση για σε σημάδια εκ γενετής
Δημοσιεύτηκε 08-04-2015 στις 14:42Προβολές: 1389skin map tattoo

Ένας Βρετανός γεννήθηκε με σημάδια κατά μήκος του δέρματός του, ωστόσο κατάφερε με ένα έξυπνο τατουάζ να μετατρέψει αυτό που πολλοί θεωρούσαν αποκρουστικό σε καλλιτεχνικό έργο.

Στο σχολείο και στην καθημερινή του ζωή αντιμετώπιζε πάντα πρόβλημα από τα κακεντρεχή σχόλια και τα περίεργα βλέμματα των ανθρώπων. Όπως δήλωσε ο Βρετανός αρχικά η κατάσταση τον είχε επηρεάσει πολύ αρνητικά στην ψυχολογία του, ωστόσο με την πάροδο των ετών έμαθε να ζει με την ιδιαιτερότητά του.

Θα μπορούσε ενδεχομένως να δοκιμαστεί κάποια θεραπεία που να περιόριζε σε κάποιο βαθμό το δερματολογικό αυτό πρόβλημα, ωστόσο ο ίδιος όχι μόνο δεν θέλησε να επιχειρήσει τίποτα αλλά επιχείρησε να το εξελίξει πραγματοποιώντας ένα περίγραμμα με την τεχνική του τατουάζ.

Η ιδέα για τη συγκεκριμένη καλλιτεχνική παρέμβαση δημιούργησε στο νεαρό Βρετανό το γεγονός ότι τα σημάδια του έμοιαζαν με ανάγλυφο γεωγραφικό χάρτη. Όπως αποκάλυψε, ήθελε να δημιουργήσει έναν πραγματικό χάρτη ενός φανταστικού κόσμου, πράγμα που όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες το κατάφερε, καθώς κάπως έτσι μοιάζουν πλέον τα σημάδια στο σώμα του.

skin map tattoo

skin map tattoo

skin map tattoo

skin map tattoo

skin map tattoo


)

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα