Ο Lewis Hamilton μίλησε για τα τατουάζ του
Δημοσιεύτηκε 09-04-2015 στις 14:54Προβολές: 1573Lewis Hamilton tattoo

Συνέντευξη στο ανδρικό περιοδικό Men’s Health παραχώρησε πριν λίγο καιρό ο αστέρα της F1 Lewis Hamilton, ο οποίος εκτός των άλλων μίλησε και για την αγάπη του για τα τατουάζ.

Να σημειώσουμε ότι ο Lewis Hamilton εκτός από τις αγωνιστικές διακρίσεις του κατέχει και ένα ακόμη ρεκόρ, αυτό του οδηγού με τα περισσότερα τατουάζ στην ιστορία του πρωταθλήματος της F1.

Στη συνέντευξή του στο δημοφιλές ανδρικό περιοδικό ο Hamilton ανέφερε ότι αγαπά τα τατουάζ και πως όλα τα σχέδια στο κορμί του έχουν το δικό τους νόημα. Πρόσθεσε παράλληλα ότι πιστεύει στο Θεό και για τον λόγο αυτό επιθυμεί να έχει πάνω του ορισμένες εικόνες θρησκευτικού περιεχομένου.

Όπως εξήγησε, στον ένα του ώμο έχει την Pieta, ένα γλυπτό του Μιχαήλ Αγγέλου, που απεικονίζει την Παναγία να κρατά τον Ιησού. Επιπλέον έχει μια ιερή καρδιά στο χέρι του, διάφορες νότες γιατί αγαπά τη μουσική και μια πυξίδα στο στήθος του γιατί όπως δήλωσε η εκκλησία είναι η πυξίδα του.

Σημαντική σημασία για τον ίδιο έχει και η οικογένειά του και για τον λόγο αυτό έχει τη λέξη «οικογένεια» γραμμένη στους ώμους του. Στο στήθος του Hamilton υπάρχει επίσης η λέξη «Πίστη» και η φράση «powerful beyond measure» (σ.σ. δυνατός πέρα από κάθε όριο) .

Ο επιτυχημένος πιλότος της F1 έχει έναν σταυρό και φτερά αγγέλου στην πλάτη του, τα οποία συνοδεύονται από τη φράση: «σήκωσε το ανάστημά σου σε ότι κι αν σου παρουσιάζεται στη ζωή».

Lewis Hamilton tattoo

Lewis Hamilton tattoo

)

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα